“CHP olarak sivil toplum kuruşlarını çok önemsiyoruz”

chp ziyaret (2)
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Hakan Kahraman, İskenderun’da bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Kahraman ekibi ile birlikte ilk olarak İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nu ziyaret etti. Burada seçilmesi durumunda yapacaklarını Vayısoğlu’na anlatan aday adayı Kahraman, “Çalışmalarımızda sivil toplum örgütlerimizin düşünceleri bizler için çok önemli. Bu nedenle sizlerin de oldukça sosyal biri olduğunuzu basından da yakinen takip ediyorum. Sizleri ziyaret etmekten dolayı oldukça mutlu oldum” dedi.
Daha sonra ise İSMO Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Kahraman burada Başkan ve yöneticiler tarafından karşılandı. İskenderun Başkanı Alaatinin Özbülbül, “ İSMO olarak, öncelikle sizleri kutluyor ve çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyoruz. İnşallah her şey dilediğiniz şekilde gerçekleşir” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir başkan aday adayı Hakan Kahraman ise yaptığı değerlendirmede, “Ben bildiğiniz gibi CHP’den aday adayıyım. İnşallah sizlere bir daha ki ziyaretimi aday olarak yapmayı umuyorum. Biz CHP olarak sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Sizler halkın gözü kulağısınız. Hakikaten halkın bütün sorunlarını, dertlerini en iyi dile getiren, toplumun sesini üst kademelerine taşıyabilen kişiler bence sivil toplum kuruluşlarıdır. Sivil toplum kuruluşlarını önemsemeyen hiçbir iktidar hiçbir belediye güzel hizmet veremez. Biz de inşallah seçildiğimiz takdir de belediye ve CHP olarak sivil toplum kuruluşları ve halk ile birlikte hareket ederek, hizmet etmek istiyoruz. Sizlerde bu konuda bizlere önderlik yaparsanız, halkımızın sesi, kulağı ve gözü olmaya devam ederseniz ve bizim göremediğimiz sorunları bize iletmeye çalışırsanız bizleri memnun edersiniz. Biz de bu doğrultuda sivil toplum kuruluşlarını geziyoruz. Onların destek ve güvenlerini kazanmak için kendimizi tanıtıyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikBalıkçı heykelinin çevre düzenlemesi sürüyor
Sonraki İçerikBaşkan Savaş haftasonu yine İskenderun’daydı!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.