AK Parti, Dörtyol aday adaylarını tanıttı

ak parti dörtyol9
Yerel seçimlerde belediye başkanlığı adaylığı için müracaat eden, Abdullah Arıcan, Bilgehan Aksoy, İsmail Soylu ve Osman Görgen Ak Parti İlçe Teşkilatının Atatürk Parkında düzenlediği törenle tanıtıldı.
İl Başkanı İsmail Kimyecinin katılımıyla yapılan törene İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve partililer katıldı.
İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, adaylık yarışını kim önde bitirirse bitirsin birlik ve beraberlik için Dörtyol’da seçimleri kazanacaklarını söyledi. Aday adayları ise, aday gösterilmeseler de, parti adına seçime giren kişi desteklemelerini ifade etti.
Son olarak söz alan eski ilçe başkanı Osman Görgen siyasete 2001 yılında Ak Parti kurucu üyesi olarak başladığını, daha sonra ilçe başkanı olduğunu, geçirdikleri 3 genel seçim ve 2 yerel seçimde başarılı olmak için çalıştıklarını ve her seçimden başarıyla çıktıklarını söyledi.
İl Başkanı İsmail Kimyeci ise toplantıya Dörtyolluların gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun olduğunu belirtti. Konuşmalardan sonra aday adayları, partililerin tebriklerini kabul etti.

Önceki İçerikHatay kabına sığmıyor
Sonraki İçerikNato Parlamenter Asamblesi Başkanı Bayley, Vali Lekesiz’i ziyaret etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.