Çardak bir günde iki sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti

mehmet çardak (2)
CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak, geçtiğimiz hafta sonu iki ziyaret gerçekleştirerek, plan ve projelerini sivil toplum kuruluşları temsilcilerine açıkladı.
CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak, yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çardak, geçtiğimiz hafta sonu ilk olarak İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’a konuk oldu. Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Akın, Çardak’ın projelerini ve İskenderun ile ilgili düşüncelerini ilgiyle dinledi. Kim daha çok hizmet edecekse başkanlık görevinin onun göreve gelmesini temenni ettiklerini belirten İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak’a seçim çalışmalarında başarılar diledi. İskenderun’un sorunlarının birlik ve beraberlik içinde çözümlenebileceğine inandığını vurgulayan aday adayı Çardak, “İskenderun liman kentidir, ancak liman faaliyetlerinden yeterince faydalanamıyor. İskenderun’a acilen lojistik köy kurulması şarttır. Eğer geleceğimizi güvence altına almak ve limandan faydalanmak istiyorsak muhakkak, lojistik faaliyetleri harekete geçirmeliyiz” diye konuştu.
CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak, daha sonra ise İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na konuk oldu. Oda Başkanı Alaattin Özbülbül ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çardak, burada da geniş ve kapsamlı açıklamalarıyla İskenderun’un geleceği ile ilgili düşüncelerini ve projelerini masaya yatırdı. Çardak, lojistik köy, üniversite ve liman gibi önemli projelerle İskenderun’un çok daha yaşanılır ve huzur içinde bir kent olacağına vurgu yaptı.

Önceki İçerikBAHÇENİZİ GÜZELLEŞTİRİRKEN DOĞAYA KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ
Sonraki İçerikYücelen; “Kapalı kapılar ardında alınan kararlara, kapılarımız kapalıdır”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.