TÜRK EĞİTİM SEN’DEN YENİ İDARECİLERE ZİYARET

türk egitimsen
Türk Eğitim Sen Dörtyol Temsilciliği; Dörtyol Anadolu Lisesi, Fatih Orta Okulu, Karakese İlkokulu, Mehmet Akif İlkokulu, Yeşilköy Ortaokulu ve Kuzuculu Ortaokulu’na yeni atanan Okul Müdür ve Müdür yardımcılarına ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretlerinde bulundu.
Şube Başkanı Ahmet Akça, Şube Sekreteri Yaşar Gürakan ve Temsilcilik Başkanı Fatih Saygılı yaptıkları ziyaretler sonrasında şunları söylediler;
“İlçemize yeni atanan idarecilerimize başarılar diliyoruz. Onların başarısı Dörtyolumuz’un Hatayımızın ve Ülkemizin başarısı olacaktır.İdarecilerimizin işin ehli olmaları iyi eğitim almış olmaları kariyer ve liyakat sahibi olmaları makamlarını hak etmiş olmaları başarının temel taşlarındandır. İdarecilerimiz ne kadar eğitimli donanımlı kariyer ve liyakat sahibi olurlarsa okullarımız öğrencilerimiz velilerimiz ve ülkemiz için o kadar iyi ve güzel olacaktır. Ancak, kendi kariyerleri, liyakatleri ve başarıları ile değil de; Sendika değiştirtilerek, sözlü mülakatlarda fazla puanlar verilerek, bir yerlerden isim verdirilerek, biat ettirilerek ya da sendika değiştirerek siyasilerin önünde el pençe divan durarak ve üyelerinin emeğini siyasilere peşkeş çekerek idareci olanlara ise maalesef hayırlı olsun diyemiyoruz. Çünkü kul hakkı yiyerek hak edilmeden kazanılan makamların okullarımıza öğrencilerimize öğretmenlerimize velilerimize ve ülkemize hayırlı olacağına inanmıyoruz. Biz Türk Eğitim Sen olarak hak ederek liyakat ve kariyerleri sayesinde idareci olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyor ve başarılar dileyerek her zaman onların yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.