Mehmet Dönmez’e sevgi seli!

dönmez miting1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, 10 bin kişinin önünde aday adaylığını açıkladı. Şimdiye kadar görülmemiş kalabalığın huzuruna çıkan Dönmez, “Sayın Başbakanımız, ‘Kalfalık yaptık, şimdi ustalık dönemindeyiz’ diyor. İskenderun’daki tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıp İskenderun’a ustalık dönemini yaşatmamız şarttır” dedi.
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı önünde gerçekleştirilen aday adaylığı açıklama töreninde ellerinde Türk bayrakları ile genç, yaşlı, yediden yetmişe binlerce kişi Mehmet Dönmez’e yoğun sevgi gösterisinde bulunurken, ‘Mehmet Dönmez İskenderun Kaybetmez’, ‘Mehmet Dönmez Sözünden Dönmez’, İktidarı seninle İskenderun’a taşıyacağız’ yazılı pankartlar dikkat çekti. Saatler öncesinden alanı dolduran vatandaşlar, davul zurnalar eşliğinde halay çekip, Dönmez’e olan sevgilerini gösterdiler.

ŞİMDİ İKTİDAR VAKTİ!
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’in eşi Neslihan Dönmez ile standa çıkmasıyla coşku doruk noktasına ulaştı. Dönmez ve eşi kendilerini destekleyen vatandaşları selamladı, karanfil dağıttı. Daha sonra törene geçildi. Törende ilk olarak konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, şu ana kadar 9 aday adayının başvuru da bulunduğunu belirterek, hepsinin birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve kardeş olduklarını önemle vurguladı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’ni AK Partili yapacaklarını kaydeden Yaran, aday adayı Mehmet Dönmez’e başarı dileklerini iletti. Daha sonra alkışlar ve sloganlar eşliğinde AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, konuşma kürsüsüne geldi. Kendisini destekleyen vatandaşları selamların en yücesi Allah’ı selamıyla selamlayan Dönmez, İskenderun’lu ve AK Partili olduğunu önemle vurgulayarak kurulduğu günden bu yana AK Parti’ye gönül verdiğini belirtti. Dönmez’in konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesildi. İskenderun’un sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “Bahanelerden kurtulup artık üzerimize düşeni yapma zamanı geldi. Memleketimizin hak ettiği hizmeti alması için, belediyecilik hizmetlerinden tüm halkımızın eşit şekilde faydalanması için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için çözümsüz sanılan sorunların son bulması için bu son fırsat. Artık iktidar deyin, artık AK Parti deyin. Ben 224 ev ve mahalle toplantısıyla İskenderunlulara iktidarı ve AK Belediyeciliği anlattım. Ve bunların İskenderun’da olacağına bütün kalbimle inandım. İskenderun’un sorunlarını, beklentilerini tespit edip kentin fiziksel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak tam 59 proje ortaya koyduk” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ DİYECEĞİZ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilikteki başarısından ilham alarak yola çıktıklarını vurgulayan AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “Analar, babalar, kardeşler, bacılar, ben inandım, sizde inanın. İskenderun’un başka belediyeleri örnek alan değil, Türkiye’de örnek gösterilen bir belediye olacağına tüm kalbinizle sizde inanın! Bana göre bunları başarabilmemiz için İskenderun’un hiçbir eksiği yok. İskenderun’un sorunlarını kafanızda büyütmeyin! İskenderun’un sorunlarını çözülemez zannetmeyin! Yeter ki, inanın, yeter ki hizmet kervanında İskenderun olarak ‘Bizde Varız’ deyin! Bizler şahıs bazında iktidar olmaya değil, iktidarı İskenderun’a taşımaya geliyoruz. Bu yalnızca bir Mehmet’in veya AK Parti’nin meselesi değil, şehrinin, kendinin ve ailesinin geleceğini düşünen her vatandaşınızın meselesidir. Allah’ın izniyle bana yetki verilerse mazeretlerin arkasına sığınmayacağım. Sorumluluk sahibi olacağım. AK Parti’nin artık İskenderun’u ve İskenderun’un da AK Parti’yi kaybetme lüksü yok! Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin huzurunda AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adaylığımı büyük bir onur ve gururla açıklıyorum. Sizlerin duasıyla Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından aday adayı Mehmet Dönmez’i binlerce vatandaş bağrına bastı. Dönmez, tüm vatandaşlarımızla tek tek sarılıp kucaklaşarak birlik ve beraberlik tablosu sergiledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.