“İskenderun’u modern ve yaşanabilir bir sahil kenti yapacağız”

mhp gül5
MHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Gül yazılı bir açıklama yaparak, “40 yıllık ömrümü İskenderun’da geçirdim. Yirmi beş yıldır sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın içinde önemli tecrübeler edindim. İskenderun’a aidiyet hissediyor ve vefa borcum olduğunu düşünüyorum” dedi.
MHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Gül, “Tecrübe ve birikimlerimi İskenderun’a hizmet için,
İskenderun halkının aydınlık geleceği için kullanmak istiyorum. Hizmet aşkıyla bütün İskenderunlu hemşerilerimi kucaklayacağım, İskenderunu çağdaş, uygarlık seviyesine çıkarabilecek vizyona sahibim. Belediyeciliği yakından tanıyor ve biliyorum. Yaptığım siyasi ve sosyal çalışmalarla kendini kabul ettirdiğime inanan biriyim. İskenderunun sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi bilenlerdenim.
İskenderun için eğitim, kültür, sağlık, sosyal, ticari, ekonomi ve teknik alanlarda önemli projelere sahibim, Bilgili, tecrübeli, dürüst, başarılı ve çalışkan bir ekibim var. Allah nasip eder başkan olursam Halka hizmet, Hakk’a hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle İskenderunumuza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birlikte yaşadığımız İskenderun tüm güzelliklere layıktır. Aldığımız aile ve teşkilat terbiyesiyle, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnımız ak olarak bu günlere geldim. Bu güne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım. Birçok projem var, İskenderunu sokak sokak bilen bir kardeşiniz olarak, İskenderun’u modern ve yaşanabilir bir sahil kenti yapacağız. Demokratik bir yerel yönetim anlayışıyla hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız.”

Önceki İçerikGünlük aslan ve kova burcu yorumu
Sonraki İçerikİsrail, Rus füzelerini vurdu mu?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.