TÜMSİAD’dan Kaymakam Özyiğit’e ziyaret

tümsiad
TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği ) Hatay Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, göreve başlayan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz haftalarda İskenderun Kaymakamlığı görevine atanan H.Hasan Özyiğit’i ziyaret eden TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkanı Av.Hasan Ertürk, “hoş geldiniz” dedi.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede Kaymakam Özyiğit, İskenderun’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Av.Hasan Ertürk Dörtyol ilçesinden İskenderun’a atanan Kaymakam Özyiğit’e, “Bölgeyi iyi bilmeleri ve tanımalarından dolayı İskenderun için büyük bir şans olduğunu” söyledi.
Kaymakam H.Hasan Özyiğit ise, daha önceki görev yerlerinde edindiği bilgi, birikimle ve halkın desteği ile İskenderun’a en iyisini yapacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Özyiğit “sivil toplumun demokrasi için olmazsa olmazıdır” diyerek sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. Görüşmenin sonunda TÜMSİAD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri göreve başlayan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Önceki İçerikKİSİAD’TAN KAYMAKAM HACI HASAN ÖZYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Sonraki İçerikAK Partili Yaran’dan Başkana; “Sizlerle çalışmış olmaktan gurur duyuyorum”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.