Bülent Özer; “Sosyal belediyecilik anlayışını getireceğiz”

bülent özer2
İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, bitmek bilmeyen enerjisiyle seçim çalışmalarını sürdürüyor. 5 yıl süre ile Sarıseki Belediye Başkanlığı görevinde bulunun ve yaptığı projelerle kendini ispatlayan Bülent Özer, İskederun Belediye Başkanlığına da talip olduğunu bilgi birikim ve tecrübeleri ile İskenderun’a ve İskenderun halkına da hizmette bulunmak için gece gündüz demeden çalıştığını söyledi. İskenderun ‘da ziyaretlerini sıklaştıran Bülent Özer, halka belediye hizmetlerini anlattı. Akbağlar, Modern Evler ve Dumlupınar Mahalle sakinlerini evlerinde ziyaret eden Bülent Özer, İskenderun halkının daha iyi hizmetlere layık olduğunu söyledi.
İskenderun Belediyesini sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetmek üzere bu göreve talip olduğunu ifade eden Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, çıkmış olduğu bu kutlu yolda İskenderun Belediyesine talip olduğunu ve İskenderun’a Sosyal belediyecilik anlayışını getirmek için var gücüyle çalıştığını söyledi. İskenderun’un 44 ilden büyük mega bir şehir olduğunu, Büyükşehir yasa tasarısı ile birlikte İskenderun’un nüfusunun 300 bine dayandığını söyleyen İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, “Sarıseki Beldesinde 5 yıl belediye başkanlığı görevimi yaptım ve Bulunduğum beldeye önemli hizmetlerde bulundum. Sarıseki’de Belediyeciliği tam olarak öğrendim ve ikinci bir üniversite bitirdim diyebilirim. İnşallah bu bilgi, birikim ve tecrübelerimi İskenderun’da da sürdürmek ve halkıma hizmet etmek istiyorum. Bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İskenderun’u metropol ve mega bir şehir yapmak, halkımıza sosyal belediyeciliği getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET
Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, Halk için var gücümle çalışmalarımı sürdürüyorum. Yapmış olduğum hizmetler ortada. Partimin ve halkımın teveccühü ile aday gösterilmem durumunda, İskenderun belediyesini kazanmak için el birliği ile çalışacağız. Tüm aday adayı arkadaşlarım da aynı görüşte, benim aday olup olmamam hiç önemli değil, diğer aday adayı arkadaşlarımda hepsi birbirinden değerli insanlar. Bu nedenle hedefimiz İskenderun Belediyesi ve İskenderun Belediyesini iktidarla buluşturacak, iktidarın nimetlerini şehrimize getirecek bir ekiple İskenderun Belediyesine talibiz. İnşallah 30 Mart seçimleri İskenderun’un makus tarihini değiştirecek ve İskenderun’a mega projeler sunmak, İskenderun halkını sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Tabi burada vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Ziyaret ettiğimiz insanlarımız da kendi eş, dost ve akrabalarına Ak Parti hizmetlerini anlatmalıdır. Birlikten güç doğar. El birliği ile İskenderun Belediyesi olmak üzere Büyük şehri de kazanmak zorundayız. Bu seçim tarihi önem arz etmektedir. Bu bilinç ve şuur ile hep birlikte çalışmamız lazım” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikEmniyet Müdürü Başar; “Suçlarla mücadelede ciddi atılımlar yaptık”
Sonraki İçerikAv. Abdulkerim Güven: “Marka şehir için AK Parti şart”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.