Bekir Altan’a ‘USTALIK’ vizesi!

bekir altan65
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 4. Dönem için sahaya indi. Binlerce Payaslı’nın destek verdiği Başkan Altan, AK Parti’den aday adaylığı müracaatı yaptığı sırada “Payas’ta seçimi yüzde 100 oranıyla kazanacağız” diyerek, büyük hedeflerden sözetti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Payas Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adayı olmak için müracaat yaptı. Müracaat için gittiği AK Parti binasında, vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisi ile karşılanan Altan, burada yaptığı konuşmada Payas’ı ve Payas halkını çok sevdiğini, 3 dönemdir halkın da desteğiyle belde belediye başkanlığı görevini Payas’a gönül vererek hizmet ettiğini belirtti.
Başkan Altan, “AK Parti’yi seçmemdeki en büyük etken Payas halkının yıllardır ilçe olma hayalini gerçekleştirmek için elele vererek, aylarca mücadele ettik ve tüm Türkiye’nin partisi olan AK Parti hayalimiz olan Payas’ı ilçe yaptı. İşte bu sebepten dolayı AK Parti’yi seçtim” dedi.
Başkan Altan, Payas Belediyesi’ndeki görevlerini layıkıyla yaptığını ifade ederek, “Siyaset her türlü kaynağı yerli yerinde kullanarak insana hizmet etme sanatıdır. Siyaseti, bir makam mevki, şan şöhret ya da sen ben kavgasının çok ötesinde görüyorum. AK Parti Belediyeciliğinin başarısında asıl nokta olan insana hizmet ederek insanın gönlünü hoş tutmak bizlerinde öncelikli hedefleridir“ diye konuştu.
Başkan Altan konuşmasının devamında, “Bizler böyle bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk içerisinde birçok zahmeti ve türlü türlü çileyi barındırıyor. Bunu gayet iyi biliyorum. Bunun yanında zahmetsiz rahmet olmayacağını da iyi biliyorum. Gerçekten bizler katılımcılığa açık, ben değil, biz diyen, sivil toplumu önemseyen, toplumsal gelişmelere duyarlı, tüm halkımızın değerlerine sahip çıkacağız. Bu düşünce ve inançla, güzel ilçemiz Payas’ımıza hizmet etme noktasında Belediye Başkanlığına aday adaylığımı resmen açıklıyorum” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci ise AK Parti’nin artık bir marka olduğunu belirterek, “Şuan’da partimizde 1 Ekim, 1 Kasım arasında belediye Başkanlıkları için başvurular alınıyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizim yolumuz hizmet yolu. Bizim yolumuz doğruluk dürüstlük yoludur. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerde iddialıyız”dedi.
Payas AK Parti İlçe Başkanı Ali Aksoy ise Payas’ın ilçe olma noktasında iktidarın büyük bir özveri gösterdiğini belirterek, rekor bir oyla bu hizmetlere en güzel cevebı vereceklerini ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Bekir Altan, adaylık başvuru dilekçesini AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci’ye teslim etti. Başvuru sırasında, Payas halkı “Bekir Başkanımızı şimdiden aday olarak kabul ediyoruz” diye seslenirken, İl Başkanı İsmail Kimyeci ise, “Siz ne derseniz o olur. Ne demek istediğimi anladınız” sözleriyle karşılık verdi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, tören bitiminde meydanı dolduran Payas halkına karanfil dağıttı.

KELEŞ YALNIZ BIRAKMADI
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı; Nursan’ın Patronu İlyas Keleş, Türk Metal Sendikası’na geçen Metin Önde, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Doğan Erten de yalnız bırakmadı. Düzenlenen toplantıya, muhtarlar, parti yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.