Av. Abdulkerim Güven: “Marka şehir için AK Parti şart”

abdulkerim güven2
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adaylığını açıklamak üzere Ak parti İskenderun ilçe teşkilatına gelen Avukat Abdulkerim Güven, burada basın açıklamasıyla aday adaylığını açıkladı. Yapılan açıklamaya bir çok aday adayının yanı sıra çok sayıda partili de ilçe teşkilatında hazır bulundu.
İskenderun Belediye Başkan aday adayı Güven yaptığı açıklamasında; “ 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Yerel Yönetimler Seçimleri için İskenderun İlçemizden
Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığımı bugün sizlerin ve değerli halkımızın önünde
açıklıyorum. Bizleri kırmayıp teşrif ettiğiniz ve yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.Değerli Arkadaşlar;Ak Parti ; Milleti ve milletin değerlerini “Merkez” kabul eden ve bu değerleri esas alan bir siyaset anlayışı ile yola çıkmıştır.
Ak Parti; Çatışmacı olmayan, bölgesel, ideolojik kamplaşmaları keskin bir dille reddeden, uzlaşmacı ve çoğulcu demokrasiyi benimseyen bir “Politik Duruş” a sahiptir. Ak Parti; Millete hizmeti temel ilke kabul etmiş, canlı, dinamik, çalışkan, dürüst, geçmişi şaibesiz, yolsuzluğa bulaşmamış ve siyasete yeni bir soluk kazandırmış, “KOLLEKTİF AKIL” VE “Grup Çalışması” prensiplerini esas alan bir kadro yaklaşımını benimsemiştir. Tüm bu nitelikleri içerisinde barındıran Ak Parti; 14 Ağustos 2001 tarihinde milletimizin nezdinde makbul bir hareket olarak kuvveden fiile çıkmış ve kuruluşunu gerçekleştirerek bugüne kadar girdiği tüm seçimlerde ve referandumlarda ipi göğüsleyerek hep birinci olmuştur. Zira aslında birinci olan Ak Parti kadrolarına güvenen milletimizin ta kendisidir. İskenderun’umuzun marka şehir olabilmesi için Tarafsız, partizanlık yapmayan, yandaşlarını kayırmayan, rüşvet yemeyen, yolsuzluk yapmayan, halka hizmetlerin ulaşmasında adil ve eşit davranan bir yerel yönetim şarttır. Ayrıca; Kentte yaşayan her yaş gurubu için o kenti yaşanabilir kılan, ekonomik, fiziksel, çevresel, kültürel ve sosyal tüm koşulları hazırlayan bir çalışma gereklidir. Sonuç olarak, Adalet ve eşitlik ilkeleri çerçevesinde, birini diğerine ezdirmeksizin, bireysel hak ile toplumsal yararı bağdaştıran; her gün daha fazla halkı ile bütünleşen; bu suretle en iyiyi, en güzeli keşfedip sistematik olarak uygulayan önce ve idealist bir İskenderun Belediyesi için;Emanetimize verilen doğanın geliştirilerek korunduğu; geleneksel ile modernin barıştığı; estetiğin barınılan ve çalışılan mekânlara yansıdığı, içinde yaşamaktan huzur duyulan; sosyal, kültürel, ekonomik ve eğitsel olarak kendi kendisine yetebilen örnek ve marka şehir için için; Ak Parti diyoruz” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.