AK Partili Yaran’dan Başkana; “Sizlerle çalışmış olmaktan gurur duyuyorum”

ak parti ziyaret1
Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarete, Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi Canan Kahraman katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Siyaset halkın refah düzeyini arttırmak için yapılan eylemlerdir. Belediyeler de siyasetten daha farklı olarak yerel hizmet birimleridir. Belediyelerin bütün vatandaşlara seçimden sonra oy verdi vermedi ayrımı yapmadan, eşit olarak ve herkesi kucaklayarak, hizmeti eşit şekilde dağıtan birim olması gerekir. Zaten belediye başkanı da şehr-i eminidir. Hangi düşünceden, görüşten düşünceden olursa olsun bu böyledir. Devlet de bireyleri yurttaş olarak görmeli, alt kimliklere kör olmalıdır” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran’ın belediye meclis üyeliği görevinde bulunduğunu anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sayın Yaran’la mecliste çalıştık. Birbirimizi tanıyoruz. Halkın ihtiyacına dönük çalışma ve hizmetler yaptık. Yaptığımız bütün işler halkın çıkarına yönelik yapıldığı için meclis üyelerimizle hep birlikte her konuda beraberdik, desteklediler. Onlar da bu kentte yaşıyorlar. Belediye Meclis üyemiz Canan Kahraman da şu an burada. Ona da teşekkür ediyoruz. Hep birlikte halka hizmet ettiysek ne mutlu bize” diye konuştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran da yaptığı konuşmasında, “Demokrasiye katkı verdik. Demokrasinin standardını yükselttik. Halkın yararına olan her şeye evet dedik, yararlı olmayanların karşısında durduk yaptığımız budur. Ben her zaman arkadaşlarımıza, niye evet niye hayır dediğimizi üç cümleyle halka anlatmamız gerektiğini söyledim. Hoş bir seda bırakmalı bütün mesele budur. Birileri haksızlık etse de insanların arkasında mutlaka halk da bilir hak da bilir bunun gerçeklik ölçüsünü. İki yıllık meclis üyeliğimle gurur duyuyorum. Sizlerle çalışmış olmaktan da gurur duyuyorum. Benimle ilgili çevremdeki takdir sözleri hayat sermayemdir. Hayır demek, karşı çıkmak yöntem değil. Maalesef makro siyasette bunlar yapılıyor. Biz tabanda daha demokrasiyi iyi yaşıyoruz. Makro siyasette zaman zaman bunu sağlayamadığımız zamanlar oluyor. İnşallah daha yaygınlaşır daha yukarıya doğru hoşgörü, daha birbirini kolay anlayan mekanizma inşallah olacaktır diye düşünüyorum” dedi.
Demokrasilerde makro siyaseti yerelin oluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yerel ne zaman geneli belirliyorsa gerçek demokrasi budur. Biz bunu burada yaptık. Önemli olan halkın refahı, huzurudur” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve yönetime başarılar diledi.

Önceki İçerikTÜMSİAD’dan Kaymakam Özyiğit’e ziyaret
Sonraki İçerik6. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ilgi gördü
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.