Kırıkhan’da alacak verecek kavgası: 4 ölü, 1 yaralı

catisma2
Kırıkhan’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahla kavgada 4 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Aktutan köyü sınırında arazi komşusu olan iki aile arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce, taraflar arasında silahlı kavga çıktı.

BABA-OĞUL HAYATINI KAYBETTİ
Karşılıklı açılan ateş sonucunda Ali Çelik, oğlu Mehmet Çelik ile Haluk Çolak olay yerinde hayatını kaybetti. Beyazıt Çolak ise Kırıkhan’daki ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Antakya Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Olayda yaralanan ve isimi öğrenilemeyen 1 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ölenlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Kırıkhan’daki hastanelerin morglarına kaldırıldı.

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINDA!
Dört kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla Müslüm Ç., İsmail Ç. ve Bestami İ. gözaltına alındı.
Jandarmada sorgulamaları tamamlanan zanlılar geniş güvenlik önlemi altında Kırıkhan Adliyesi’ne sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Dün meydana gelen olayda, Ali Çelik (55), oğlu Mehmet Çelik (24), Beyazıt Çolak (65) ile oğlu Haluk Çolak (26) hayatı kaybetmiş, ölen Ali Çelik’in oğlu Mustafa Çelik de (25) yaralanmıştı. Antakya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çelik’in tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Önceki İçerikArama Kurtarma Eğitim ve Tatbikatı düzenlendi
Sonraki İçerikCumhuriyet Resepsiyonu Hatay’ın tüm renk ve desenlerini buluşturdu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.