Balonlar alev aldı

balon alev aldi1
Antakya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde gerçekleştirilen resmi geçit sırasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ait kamyonetin kasasında bulunan balonların patlamasıyla çıkan yangında 6 kadın yaralandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Atatürk Caddesi’nde düzenlenen törene; Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hasan Polat, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven ile vatandaşlar katıldı.
Burada yapılan kutlamanın ardından resmi geçit törenine geçildi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ait arkası branda ile kapalı olan kamyonet tam protokolün önünde geçtiği sırada kasadaki helyum gazı dolu balonlar patladı, ardından da gazeteler alev aldı.

ALEVLERİN ARASINDA KALDILAR
Kamyonetin kasasında bulunan ve törene katılanlara çiçek atan Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde görevli kadınlar da bir anda alevlerin arasında kalınca çığlık attı. Kamyonet durdurulurken vatandaşlar kadınların yardımına koştu. Kasadan indirilen 6 kadının elleri, yüzleri ve saçları yandı. Olay yerinde bekleyen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği 6 görevli, ambulanslarla Antakya Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kamyonetin kasasındaki gazeteler ise vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Önceki İçerikKavlak İSDEMİR işçisinin sofrasına konuk oldu
Sonraki İçerikCumhuriyet coşkusu!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.