Karaağaç’tan Necati Yıldız’a büyük destek!

necati yıldız (4)
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Hemen hergün Arsuz’a bağlı belde ve köylere bir dizi ziyaret gerçekleştiren Yıldız, sevgi gösterileriyle karşılanıyor.
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız, geçtiğimiz Pazar günü Karaağaç Şarkkonak mahallesinde ev toplantısına katıldı. Yıldız’a destek veren Tümkaya, Deveci, Canımoğlu, Köklü, Çakıcı, Yüksel, Devrim, Demirel aileleriyle birlikte yaklaşık 300 kişi, Adil Tümkaya’nın evinde toplandılar.
Toplantıya, Gümüş Otel’in sahibi Rasim Gümüş de katılım gösterdi.

“ARSUZ’A BOLLUK VE BEREKET VAADEDİYORUM”
Toplantıda kalabalık topluluğa hitap eden CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız, “Bu güzel tablo karşısında çok etkilendim. Katılımınızdan ötürü sizlere teşekkür ederim. Arsuz’un sorunlarını biliyorum. Arsuz’u ileriye taşıyacak projeleri ve çözüm yollarını da çok iyi biliyorum. Ben daha ilk günden beri Aruz’a, bolluk ve bereket vaadettiğimi söyledim. Bazıları bunu hayal olarak gördü. Yanılıyorlar, çünkü biz oturanlardan olmayacağız. Hep birlikte Arsuz’u turizm cenneti yapacağız. Karaağaç’tan Kale’ye kadar 25 adet projemiz var. Eşit hizmet anlayışıyla, Arsuz’da yeni bir sayfa açacağız. Görüyorsunuz işte, Arsuz’da düzensiz sahil çalışmaları ve çarpık yapılaşma var. Karaağaç’ta ve daha birçok beldede altyapı yok, yol yok, hizmet yok, gayret yok, sorun çok.. Bu böyle gitmez. Arsuz hepimizin. Güzel hizmetleri hep birlikte başaracağız. Aquapark, Sosyal Market, Doğal Park projemiz hazır. Arsuz’da cazibe merkezleri oluşturacağız. Dünyaya örnek olacağız. Disneyland benzeri yatırımlarla geliyoruz. Sosyal Marketle birikte ihtiyaç sahiplerine sosyal kart dağıtacağız. İnsanlarımız neye ihtiyacı varsa, kartla alabilecek. Belediye, bütçenin yüzde 2’sini ihtiyaç giderlerine harcayabiliyor. Kimse yapmadı, ama biz yapacağız. Karaağaç’tan, Kale’ye kadar kimse evine aç gitmeyecek. Bolluk ve bereketten kastım budur. Bölgede bu yatırımları getirdiğimiz takdirde, işsizlik yüzde 70 oranında azalacak. Bunların hiçbiri hayal değil. Seçildiğimiz gün itibariyle yapacaklarımızı göreceksiniz. Halkın kullanımına açık ücretsiz plajlar yapacağız. Arsuz’u çarpık yapılaşmadan kurtaracağız. Halkımızı denizle buluşturacağız” dedi.
Bu sırada söz isteyen bir mahalleli, Karaağaç Belediyesi’nin temizlik çalışmalarını eleştirdi, çöplerin dereboyuna atıldığını ileri sürdü.

“KENDİMİ EN GÜÇLÜ ADAY OLARAK GÖRÜYORUM”
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız, çok adayın demokrasi zenginliğine işaret ettiğine vurgu yaptı. Yıldız, “Ben seçilirim veya seçilmem. Arsuz’u ufku geniş, sorumluluk sahibi yönetmeye layık her kim ise, birlikte çalışmaya hazırım. Ancak, yeterli vasıfları olsaydı aday olmazdım. Arsuz’u bir uçtan diğer uca kadar geziyorum. Şikayetleri dinliyorum. Halk yeni bir yüz arıyor, halka dokunacak, Arsuz’u Antalya modeliyle tanıştıracak, üretken ve girişimci bir adayı başkan olarak görmek istiyor. Bu göreve talibim. İstekliyim, heyecanlıyım ve Arsuz’u hakettiği konuma taşıyacağıma söz veriyorum. Kendimi en güçlü aday olarak görüyorum” diye konuştu.

“KİMSEYE DİYET BORCUM YOK”
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız, hakkında çıkan eleştirilere de değindi. Yıldız, bu tarz çıkışları maksatlı bulduğunu söyleyerek, “Her zaman şeffaf bir insan oldum. Verilmeyecek hesabım, kimseye de diyet borcum yok. Sosyal yaşantımda ailemin başını eğecek hiçbir olaya karışmadım. Kazandığımı paylaşmayı seviyorum. İstanbul’da adıma kayıtlı bir evim yok, fakat Arsuz’da var. İstanbul’da arsam yok, ama Arsuz’da var. Birileri boşuna çabalıyor. Ben herzaman halkımın yanında oldum, yarın da olacağım. Parayla iman kimde Allah bilir. Ben Arsuz’u yürekten seviyorum ve faydalı işler yapacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız’ın bu sözleri büyük alkış aldı. Toplantıya katılan mahalleli, mevcut belediye başkanlarını yetersiz gördüklerini söylerken, milletvekillerinin; kamuoyunun tepkisine kulak vermeleri gerektiğini aktardılar. Yıldız, Şarkkonak’taki ev toplantısının bitiminde mahalleliyle birlikte fotoğraf çekildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.