Dönmez, Güney Medya Grubu’nun konuğu oldu

mehmet dönmez güney ziyaret (1)
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Güney Medya Grubu’nu ziyaret ederek, çalışanlarımıza başarılar diledi.
Aday adaylığı çalışmalarını aralıksız devam ettiren Dönmez, dün gününü basın mensuplarına ayırdı. Güney Medya Grubu’nu ziyaret eden AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Genel Koordinatör Yılmaz Akpınar ve Haber Müdürü Mustafa Topal ile görüştü. Amacının bu yola çıkarken, doğup büyüdüğü bu kente hizmetin en iyisini sunmak olduğunu ifade eden genç siyasetçi Dönmez, “Eğer Allah bizlere bu makamı layık görürse Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri olan Akdeniz’in incisi İskenderun’a hak ettiği tüm hizmeti sunacağız. Bundan kimse şüphe duymasın! Başkanlığa diğer aday adaylarımız da talip.. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımızdır. Elbette ki bir kişiye nasip olacak. Kim daha iyi hizmet ederse, Allah ona nasip etsin” diye konuştu. Aday Adayı Dönmez, Güney Medya Grubu’nda da övgüyle bahsederek, tarafsız ve objektif haber anlayışından dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güney Gazetesi Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar ise, Dönmez’e çıkmış olduğu bu zorlu yolda başarılar dilerken, çalışma azmi, kararlılığı insanlara olan sıcak ilgi ve yaklaşımından ötürü teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.