Seyfi Dingil İGEV’in konuğu oldu

seyfi igev2
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil, eğitim ile her engelin aşılabileceğini belirtti.
Seyfi Dingil, İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı ziyaret ederek vakıf üyeleri ile bir süre fikir alışverişinde bulundu. Geleceğin inşasının eğitimli bir toplumun inşası ile mümkün olabileceğini söyleyen Seyfi Dingil, ”Yavrularımızın donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri çok önemlidir. Bu manada çocuk ve gençlerimize kaliteli yaşam olanaklarının ve çağın gerektirdiği eğitim imkanlarının sunulması en başta gelen önceliklerimiz arasında olmalıdır” dedi.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil, ”Sizlerde çok önemli görevler yapıyorsunuz. Hepinizi çok yakından tanıyorum. Yıllardır aynı sokaklarda aynı şehrin içerisinde yaşıyoruz. Yaptığınız başarılı çalışmaların devamını diliyoruz. Eğitime kim destek olursa Allah ondan razı olsun.”şeklinde konuştu.
İGEV Başkanı Şefik Uyar ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seyfi Beyi yıllardır tanırız. Kendisi dürüst ve çalışkan bir insan. Bu memleketin çocuğu. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Bizler eğitime destek veren gönüllü insanlarız. Eğitim her engeli aşar diyoruz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.