Necati Yıldız Arsuz’u karış karış geziyor

necati yıldiz1
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Necati Yıldız, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Günün neredeyse büyük bir bölümünü vatandaşlarla sohbete ayıran Yıldız, halkın sıkıntılarına ortak oluyor. Ayrıca, Arsuz’un geleceğine yönelik ortaya konan fikirlere kulak veriyor, not tutuyor..
Arsuz’a kazandırmak istediği özel projelerle gündeme gelen Yıldız, Arsuzlular’ın yakın markajında. Gittiği her yerde ilgi gören Yıldız’ı, Arsuzlular sevgiyle bağrına basıyor.
Geçtiğimiz günlerde de, Avcılar, Hacı Ahmetli, Kurtbağı, Kışla, Beyköy ve Karahüseyinli ve daha birçok köyde vatandaşlarla bir araya gelen Yıldız, “Arsuz’u hep birlikte yöneteceğiz. Sorunların çözümü, umutlar ve tüm beklentilerin karşılığı, CHP’nin Arsuz iktidarında gerçekleşecek. Biz projelerimizi, Büyük Arsuz hayalimizi her fırsatta dile getirdik. Arsuz’a ait tüm bölge kalkınmanın, gelişmişliğin, üretimin paydaşı olacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu. CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Necati Yıldız’ı Yukarı Kepirce’de büyük bir kalabalık sevgi gösterileri eşliğinde karşıladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.