Bahçeli, Hatay’da başkan adaylarını 2 Kasım’da açıklıyor

bahceli aday
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri’nin doğusundaki il ve ilçelerin belediye başkan adaylarını, 2 Kasım’da açıklayacak. Toplantıda, Hatay’da ilçelerin de belediye başkan adayınının isminin kamuoyuna duyurulması planlanıyor.
MHP’nin ikinci “Aday Tanıtım Toplantısı”, 2 Kasım Cumartesi, Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu’nda yapılacak. Bahçeli’nin açıklayacağı yaklaşık 200 isim arasında Gaziantep, Hatay, Erzurum, Kayseri, Samsun, Kahramanmaraş, Malatya ve Trabzon büyükşehir belediye başkan adayları ile ilçelerin de belediye başkan adayınının isminin kamuoyuna duyurulması planlanıyor.

ANKETLER DEVAM EDİYOR
Belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde MHP, 81 ilde ve bazı ilçelerde anket çalışması başlattı. Ankette vatandaşlara, “Kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz” ve “MHP’den kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz” soruları yöneltiliyor.
MHP yönetimi, belediye başkan adaylarını belirlerken il ve ilçe teşkilatları ile sivil toplum örgütlerinin de görüşlerine başvuruyor. Tüm görüşlerin alınmasından sonra belediye başkan adaylarının belirlenmesinde son kararın MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından verildiği ifade ediliyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.