Cumhuriyet Kupası gençler basketbol turnuvası başladı

basket1
Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol Federasyonu Hatay İl Temsilciliği tarafından organize edilen Cumhuriyet kupası genç erkekler – liselerarası basketbol müsabakaları başladı.
Basketbol Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal Özdemir yaptığı açıklamada, Cumhuriyetimizin 90. Yıl kutlamaları çerçevesinde böyle anlamlı bir turnuva düzenlediklerini ifade ederek, turnuvanın heyecanlı geçen maçlar ile başladığını ifade etti.
Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal Özdemir, müsabakaların il temsilciliğine bağlı olarak görev yapan resmi basketbol hakemleri tarafından yönetildiğini ifade ederek, turnuvaya katılan tüm takımlara, idarecilere ve sporculara başarılar diledi. Cumhuriyetimizin 90. Yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Cumhuriyet kupası genç erkekler – liselerarası basketbol müsabakalarının bir hafta süreceğini dile getiren İl Temsilcisi Banu Mursal Özdemir, “Müsabakalar iki grup halinde oynanacak. Yarı final maçı 28 Ekim’de oynanacak ve 29 Ekim’de final maçı ile şampiyon takım belli olacak ve Cumhuriyet kupasının sahibi olacak” dedi.
Özdemir, tüm basketbol severleri spor salonuna maçları izlemeye davet etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.