‘Herşey Güzel’e tam not!

ihsan akpınar gece
Usta bağlamacı ve yerel ses sanatçısı İhsan Akpınar, büyük beğeni toplayan ilk albümünü görkemli geçen Gala gecesinde tanıttı.
‘Herşey Güzel, Birleşelim’ ismiyle çıkan ilk albümünün Galası’nı yapan İhsan Akpınar’ın seslendirdiği şarkılar büyük alkış aldı.
Kendini bildiği bileli müziğin içerisinde olduğunu ifade eden Akpınar “Hep müziğin içerisinde yer aldım” dedi. Müzikle geçen yıllarda birbirinden değerli eserleri çalıp seslendirdiğini, bu süreçte besteler de yaptığını belirten İhsan Akpınar “Yapmış olduğum bestelerimi albüme dönüştürmek en büyük hayalim idi. Söz ve müziği bana ait ‘Hepsi Güzel’ adlı albümü yaparak, hayallerimi gerçekleştirmiş oldum. Müzik benim vazgeçilmez bir tutkumdur. Hedefim birçok albüm daha yapmaktır” diye konuştu.
Memo Restaurant’ta düzenlediği ‘Albüm Galası’nda Akpınar’ı, yakın dostları olan birçok yerel sanatçı da yalnız bırakmadı. Akpınar, sahneye davet ettiği, albümün yapımcısı Son Işık Müzik Yapım’dan Engin Işık’a, sanatçı Hakan Gürses’e, Emirhan ve Fuat İnan’a teşekkür etti.
Usta bağlamacı ve yerel ses sanatçısı İhsan Akpınar, gecede birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Akpınar’a, oryantal Kader Gül eşlik ederken, bestelediği şarkılar tam not aldı. Gecede ayrıca, Fuar İnan’ın okuduğu şiirler ayakta alkışlandı, Hakan Gürses ise arabesk sesiyle duygulandırdı.
Geceye, Karayılan Belediye Başkanı ve MHP İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Yurtman, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu, Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayları Av. Necati Yıldız, Necat Pehlivan, CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve çok sayıda davetli katıldı.
Sanatçı Akpınar, geceye davet edildiği halde katılmayan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e şarkı sözleriyle sitem etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.