Hatayspor evinde, İDÇspor deplasmanda mağlup!

maglup
Spor Toto 2. Ligde farklı gruplarda mücadele eden Hatayspor evinde Pendikspor’a, İDÇspor da Kızılıhamam deplasmanında 3-1’lik skorla mağlup oldular.
Antakya Atatürk Stadında Pendik sporu ağırlayan Hatay spor kendi saha ve seyircisi önünde üç puan parolasıyla mücadele verdi. İlk gol maçın 34. Dakikasında konuk takımdan İlhan Şahin’den geldi. Maçın ilk yarısı 0-1 konuk Pendikspor’un üstünlüğüyle kapandı.
İkinci yarının 4. Dakikasında da yine konuk ekip bu kez Abdullah Yılmaz rakip kalenin filelerini havalandırdı. Ev sahibi Hatay spor da 56. Dakikada aradaki farkı bire indiren golü Güney Atılgan ile kaydetti. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 79. Dakikasında ilk golü atan İlhan’ın yerine 75. Dakikada oyuna dahil olan Anıl Gir skoru belirleyen golü attı. Hatay spor kendi saha ve seyircisi önünde Pendikspor’a 1-3 yenilerek taraftarını ve camiasını üzdü. Maçın bitiminde deplasmanda üç puanı alma başarısı gösteren Pendikspor gülen taraf oldu.

İDÇSPOR KIZILCAHAMAM’DA 3-1 MAĞLUP
Kızılcahamam Şehir stadında üç puan arayan Hatay’ın Spor Toto 2. Lig temsilcisi İskenderun Demir Çelikspor maçın 7. Dakikasında Halil İbrahim Can’ın güzel vuruşuyla golü buldu.
Kızılcahamam’da ilk yarıyı galip bitirme mücadelesi veren İskenderun ekibi, 45. Dakikada Ömer Yavuz’un golüyle soyunma odasına 1-1’lik skorla girmek zorunda kaldı.
Her iki takım da ikinci yarıda galibiyeti kovalamak üzere atak tazeledi. İDÇ spor kalesine atak geliştiren ev sahibi Kızılcahamam spor 67. Dakikada Selahattin Usta ile gol buldu ve durumu 2-1 yaptı. 86. Dakikada da bu kez Necati Demirhan yakaladığı pozisyonu gole çevirmeyi bildi. Maç ev sahibi Kızılcahamam’ın 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
İskenderun Demir Çelik spor hafta sonu Altunordu’ya kendi evinde, Kızılcahamamspor karşısında deplasmanda aldığı mağlubiyetle puan cetvelinde tehlikeli hatta oturdu.

Önceki İçerikDaha güvenli et tüketimi için tavsiyeler
Sonraki İçerikBayramda otoyollar ücretsiz
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.