BOKSÖRLERİMİZ HATAY’I TEMSİL EDECEKLER

boks1
Hatay’lı boksörler 10-15 Kasım 2013 tarihleri arasında Niğde-Aksaray’da düzenlenecek olan Türkiye Gruplar Şampiyonasında ringe çıkacaklar.
Hatay’lı boksörler, uzman idareciler ve antrenörler nezaretinde Türkiye gruplar şampiyonasına hazırlanıyor ve çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar.
Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, Boks Federasyonu Antakya Temsilcisi Hüseyin Zorkun, Boks İskenderun Temsilcisi Ahmet Yüksel, Boks Güney ve Güneydoğu Temsilcisi Burhanettin Durgunöz, Hatay’lı boksörlerin çalışmalarını yerinde izlediler.
Antrenörler Erkan Yılmazbaş ve Bereket Kısaoğlu nezaretinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Hatay’lı boksörler, Türkiye Gruplar şampiyonasına çok iyi ve iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler. Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener ve Boks Antakya Temsilcisi Hüseyin Zorkun yaptıkları ortak açıklamada, Hatay’da boks branşının eski görkemli günlerine yeniden kavuşacağını ifade ederek, bu anlamda antrenörlerin ve sporcuların özveri ile çalıştıklarını sözlerine eklediler. Hatay’da çok iyi boksörlerin olduğuna dikkat çeken Erdener ve Zorkun, bu gençlere destek sağlandığı takdirde çok daha büyük başarıların elde edileceğini belirttiler.
Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, Türkiye Gruplar Şampiyonasına gidecek olan ekibi şöyle açıkladı: “Kafile Başkanı Erkan Yılmazbaş, Antrenör Bereket Kısaoğlu, Sporcular Fuat Tanrıkulu (52 kg), Onur Ördek (64 kg), Yunus Çalışkan (69 kg), Fatih Kaya (75 kg), İbrahim Yurtçu (81 kg), Murat Akarsu (91 kg) ve Mustafa Cüneydioğlu (+91 kg).”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.