Sakarya Mahallesi’ndeki spor kompleksi baştan sona yenilendi

sakarya tesis (1)
İskenderun’da yaşanan tesis sorunu her geçen gün daha da eksikliğini hissettirirken, Sakarya Mahallesi’nde bulunan spor kompleksinin tüm ihtiyaçları eksiksiz giderilerek çim sahanın tabanının değiştirildi ve ardından takımların istediği bir zemin haline geldi. Daha önce atıl durumda olan ve yeterince bakımı yapılamayan tesisleri işleten Yaşar Araç, profesyonel ve amatör ligde mücadele eden tüm takımlara bu tesisi kazandırdığı için oldukça mutlu olduğunu söyledi.
Tesis işletmecisi Yaşar Araç, “İskenderun Belediyesi’nden almış olduğumuz tesisi çok büyük emeklerle bu hale getirdik. Gerçeken çok çalıştık. Tesisi çim sahasını iki kez yeniledik. Güzel zemine kavuşması için gece gündüz çalıştık. Tesisimizin halı sahası çim sahası Basketbol sahası tüm halkımızın hizmetinde.. Bundan sonrada tesisin halkımızın kullana bileceği şekilde çalışması için gayret göstereceğiz. Özellikle bayanlarımız sabahları buraya gelerek spor yapıyorlar. Onların tesisi kullanması için her türlü desteği veriyoruz” dedi.
Yeni kurulan Aşkarbeylispor kulübü Hocası Mustafa Zont, “Tesis İskenderun için çok önemli.. Bizde yeni kurulan bir kulübüz bu konuda Yaşar Bey bizlere tesisi kullanmamız konusunda gerekli desteği sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu tesisler ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemli” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.