Pevrul Kavlak, ‘hayırlı olsun” demeye geliyor!

Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak
Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu İsdemir çalışanlarıyla birlikte yaşayacak. 28 Ekim günü İskenderun’a gelecek olan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın, örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi vereceği öğrenildi.
Türk Metal Sendikası tarafından yapılan açıklamada, “İsdemir işçisinin Türk Metal Sendikası çatısı altında örgütlenme çalışmalarının startını vermek için Türk işçi hareketinin güçlü lideri, önderi Pevrul Kavlak ile İsdemir emekçileri ve ÖNDE’si İskenderun’da buluşuyor” denildi.
ÖNDE’den sözeden açıklamada, bir süre önce TİS’de başarısız bir sonuç elde eden Çelik-İş yönetimine gösterdiği tepkiyle gündeme gelen Şube Başkanı Metin Önde’nin, binlerce İsdemir çalışanıyla birlikte Türk Metal’le buluşması bekleniyor.
Gün geçtikçe kan kaybeden Çelik İş’ten kopan İsdemir işçileriyle aynı çatı altında buluşan Türk Metal Sendikası güçlenerek yoluna devam ediyor.

KAVLAK’TAN BAYRAM MÜJDESİ
Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, İskenderun’a gelirken, İsdemir işçisine bir de müjde verecek. Açıklamada, “Bayramın ikinci günü siz ve ailelerinize ait özel uçakla, Ankara’ya eğitim ve kültür gezisi düzenlenecektir. Ankara’dan Ürgüp, Beypazarı, Anıtkabir ve Mevlana turları yapılacaktır. Türk Metal ve sosyal sendikacılık budur. Herkesi bekliyoruz” denildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.