SEYFİ DİNGİL; ‘SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ’

seyfi dingil
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil, seçimden başarılı bir şekilde çıkacaklarına inandıklarını belirtti. Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Dingil, “İskenderun 42 ilden büyük, ekonomik, kültürel ve sosyal yapısı ile çok stratejik öneme sahip bir şehirdir. Bu kentte siyaset yapmak belediyecilik yapmak kolay bir iş değildir. Nitekim bu hassas dengeler üzerinde oynayan siyasetçilere gerekli cevabı vermiştir. O yüzden bu memlekette bir şeyler yapmak isterken bu hususlara çok dikkat edilmelidir” dedi.

‘HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’
Seyfi Dingil, seçimlere çok az bir sürenin kaldığını belirterek, “Tabiî ki aday adayı olmak herkesin demokratik bir hakkıdır. Buradan söz açılmış iken tüm adayı adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Aday adayı olmak bir yürek işidir. Gönül işidir. Şahsımda bu bölgenin bir çocuğu, bir siyasetçisi, bir işadamı olarak bu tatlı yarışta varım. Tecrübemizle, birikimimizle, canımdan çok sevdiğim memleketim İskenderun’a, halkımız, partimiz teveccüh gösterir aday yaparsa bu seçimden zaferle çıkarız” şeklinde konuştu.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ’
Seyfi Dingil, “Geçtiğimiz günlerde Belde Belediye Başkanlarımız Halil Demir, Bestami Bilgili, Esabil Soydan, (Bülent Özer arkadaşımızın acil bir işi çıktı geri döndü), 22. Dönem milletvekilimiz Mehmet Soydan ve eski ilçe başkanımız Uğur Feriz ile birlikte Ankara’da Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin ve milletvekilimiz Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Muhammet Öntürk, Adem Yeşildal ile bir araya geldik. Yaklaşan yerel seçimler ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Bakanımız ve milletvekillerimiz ziyaretten ve birlik ve beraberlik tablosundan çok memnun kaldılar. Ankara’ya gittiğimiz bütün arkadaşlarımız aday adayı olabilecek değerli önemli potansiyele sahiptir. Aday adayı olmak herkesin en doğal hakkıdır. Şunu önemle belirtmek gerekir, bir kişi üzerinde anlaşılmış veya ortak karar alınmış gibi bir durum yoktur. Amaç, AK Parti’nin yerel seçimlerden başarılı çıkmasıdır. Şunu net söyleyebirim. Bu seçimlerde hiç bir şey eskisi olmayacaktır. Bizlerin amacı birdir. Bu birliktelik bazı şeyleri değiştirecektir. Zamanla bunları göreceksiniz” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikTÜRK KIZILAYI AVM’DE KURBAN BAĞIŞÇILARINI BEKLİYOR
Sonraki İçerikERTEN; ‘DENİZCİLER’E HAKSIZLIK YAPILMASIN!’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.