Karasayar; ”AK Parti’nin bayrağını tüm belediyelere dikeceğiz”

akparti divan1
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı divan toplantısını gerçekleştirdi. Onaylanan son listenin ardından bir araya gelen partililer, yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular. Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 22. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, belde belediye başkanları, ilçe teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.
Toplantıda ilk olarak söz alan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, “Bizim bundan sonraki çalışmalarımız 30 Mart endeksli olacak. Bizi 31 Mart ilgilendirmiyor. 30 Mart akşamı AK Parti ilçe binası balkonunda yerel seçimi kazanmamızın kutlamalarını nasıl yapacağımızı düşünüyoruz. Çünkü 30 Mart seçimleri İskenderun’un değil, Hatay’ın değil, hatta ve hatta Türkiye’nin değil, dünyanın gözünün üstümüzde olduğu bir seçim olacaktır. Biz de eski ve yeni kavramı yoktur. Bizden önceki ilçe yönetimi de görevini layığı ile yerine getirdi ve o arkadaşlarımız hala görevlerine devam etmektedirler. Biz yeni ekibimizle birlikte
30 Mart seçimlerine endekslendik ve buradan şunu açıkça söylüyorum ki İskenderun
Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesi şimdiden tüm partililerimize ve
Hatay’ımıza hayırlı olsun!” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek, “Önümüzde bildiğiniz gibi yerel seçiler var. AK Parti siyasetinde seçimler hiçbir zaman bitmez. Biz seçim çalışmalarını yaparız, ardından hemen teşekkür çalışmalarına da başlarız. Yani her zaman çalışmaya devam ederiz. Zaten AK Parti’nin başarısının temelinde sürekli çalışma temposu yatmaktadır. Biz bu yerel seçimlerde de halkımızın menfaati için çok çalışacağız ve İskenderun’u, Arsuz’u ve Hatay’ı AK Partili bir belediye yapacağız. AK Parti’nin bayrağını bu belediyelere dikeceğiz” açıklamasını yaptı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.