CHP’den istifa eden Güven, AK Parti’nin aday adayı!

erzin ak parti3
Önümüzdeki Mart ayında yapılması düşünülen yerel seçimler için Hatay’da yoğun hareketlilik devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda daha önce uzun bir zamandır üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa eden Erzin eski Belediye Başkanı Mehmet Güven, aktif siyasete geri dönüyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve gelmesiyle partide kırgınlıkların başladığını söyleyerek istifasını sunan Güven, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ)’nden belediye başkan adayı olmak için kolları sıvadığı ileri sürüldü.
Uzun yıllar Erzin siyasetine yaptığı hizmetlerle yön veren Erzin eski Belediye Başkanı Mehmet Güven, ilçenin geleceği için çalışmalara başladı. Adalet Bakanı Sadullah Ergin’le Ankara’da makamında görüşen Güven, projelerini Ergin’e anlattı.
Güven, “40 yıldır aktif olarak siyasetin içerisindeyim. 3 dönem belediye başkanlığı yaptım. Ekibimle birlikte ilçede bir çok hizmete imza attık. Nasip olursa bundan sonraki siyasi geleceğimi Ak Parti’de sürdürmek istiyorum. AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayıyım. İlk görüşmemi Sayın Adalet Bakanımızla Ankara’da yaptım. Bizi büyük bir sevgiyle karşılayan bakanımıza teşekkür ediyoruz. Bize değer, kıymet verdi. Projelerimize olumlu baktı. İnşallah nasip olursa biz bu işe adayız. Çok güçlü bir ekiple AK Parti’ye katılacağız” dedi.
30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimler öncesi siyasete geri dönme sinyalleri veren Belediye Başkanı Mehmet Güven, AK Parti’den aday adayı olduğunu önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Önceki İçerik‘BÜYÜK AŞKLAR, BÜYÜK HİZMETLERE DÖNÜŞTÜ’
Sonraki İçerikVali Lekesiz; ‘Cumhuriyetimizin 90. Yılı coşkuyla kutlanacak’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.