Seküçoğlu; “Arsuz’da yeni bir dönemi birlikte başlatacağız”

sekücoglu1
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Seküçoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölge halkıyla birlikte olan Seküçoğlu, şu ana kadar belli bir program dahilinde Karaağaç, Üçgüllük, Madenli, Kurtbağı, Karahüseyinli Işıklı, Konarcık, Hacı Ahmetli, Çetillik, Avcılar Suyu ve Arpagedik köyleriyle Arsuz ilçesi merkezini ziyaret etti. Muhtarlar, köy halkı, esnaf, çiftçi ve diğer meslek gruplarıyla bir araya gelen CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Seküçoğlu “İlçe olan Arsuz’da yeni bir dönemi birlikte başlatacağız. El ele halkın iktidarını Arsuz’da bir kere daha kuracağız” dedi.
Seküçoğlu “Arsuz’da eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerin yanı sıra ulaşım, turizm balıkçılık, tarım, yat limanı spor ve diğer yatırımları kolaylaştıran hamleler gerçekleştirmek durumundayız. Yöreyi kalkındıracak ciddi projelerin öncüsü ve teşvik edicisi olacağız. Arsuz’u hep birlikte Ortadoğu’nun ve dünyanın turizm başkenti yapacağız. Tüm hizmetler yöreyi, bölgeyi kucaklayacak şekilde her noktaya eşit şekilde yayılacaktır. Arsuz’da bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve güzellikleri, hizmetleri hep birlikte paylaşıp, yaygınlaştıracağız. Tüm ziyaretlerimde yöre halkıma bunları anlatıyor ve onlardan destek istiyorum” şeklinde konuştu.
Seküçoğlu ayrıca, 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında Arsuz’da gerçekleştirilen 4 Etap CHP İç Anadolu Gençlik Kampı’na katılarak, gençlere moral verdi ve onlardan da Arsuz için görüş ve öneri aldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.