Payas Belediye Başkanı Bekir Altan esnafı dinledi

bekir altan5
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, esnafın sorunlarına kayıtsız kalmıyor. Başkan Altan, esnafları ziyaret ederek, onların şikayet ve sorunlarını dinledi.
Hoş sohbet içinde geçen ziyaret programında, esnaflar Başkan Altan’ı duyarlı yaklaşımından ötürü kutladı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Her zaman yanınızdayım. Bir sorununuz, bir şikayetiniz varsa, çözüm noktasında gereğini yaparım. Payas’ı hep birlikte yönetiyoruz” diye konuştu.
Başkan Altan’ın esnaf ziyareti programına, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da eşlik etti.

KURSİYERLERİ ZİYARET ETTİ
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, önceki gün “Kilim Dokuma Kursu” kursiyerlerine ziyarette bulundu.
Unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarımızdan olan kilim dokumacılığı, Payas Belediyesi ve özellikle Başkan Bekir Altan’ın çalışmalarıyla yeniden hayat buluyor. Başkan Altan’ın; Payas Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde kilim dokuma kursu için yer tahsis etmesiyle kurs başladı. Kursiyerler kısa zamanda desen çıkarmaya başladı. Başkan Altan Payas Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki kurs gören bayanları ziyaret etti. Dokuma yapmaya başlayan kursiyerlerle uzun uzun sohbet eden Başkan Altan, kilimler bittiğinde çok güzel eserler ortaya çıkacağını belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.