Milletvekili Türkoğlu’ndan ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

kaymakam haci8
Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu beraberinde 100 kişilik ekibi ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile birlikte Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Türkoğlu, Kaymakamlık teşkilatını hızlı bir şekilde kurmasından dolayı Kaymakam Demiröz’e teşekkür etti.
Geleceğe yönelik plan ve projeler konusunda yapılan sohbette Milletvekili Türkoğlu özellikle Payas’ta 100 dönümlük yer tespiti yapılıp, Payas bölge hastanesi yapılması hayalini yerinde ve anlamlı olacağını belirterek, acil hastaların önce Hatay’a sonrada Adana’ya sevki sırasında karşılaşılan sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğini söyledi.
Payas Kaymakamı İrfan Demiröz de konuşmasında, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’na teşekkür ederek, “Sizleri ağırlamaktan dolayı son derece memnun oldum. İlçemiz için yapılması gereken her şeyin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Çok kısa zamanda hep birlikte Payas’ı kalkındıracağız ve hayalimiz olan tüm projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.