Emre Tekvando Şampiyonluğunu bölgemize kazandırdı

tekvando kaymakam ziyaret
Belen Belediye tekvando Spor Kulübü Türkiye şampiyonluğunu bölgemize kazandırdı.
Belen Belediyesinin bünyesine kattığı tekvandocu Vildan Emre, 2 Eylül tarihinde Karaman’da gerçekleştirilen Türkiye şampiyonasına katılarak Belen’i temsil etti. Yapılan tüm müsabakalarda ciddi rakiplerini geçerek üst turlara yükselen Emre, 1900 sporcu arasında Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Türkiye şampiyonu Genç sporcumuz Vildan Emre, İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın’ı makamında ziyaret ederek bu başarısını paylaştı. Antrenörü Mehmet Korhan ile birlikte Kaymakam Aydın’ı ziyaret eden Türkiye Şampiyonu Emre, başarının sırrını açıklarken İskenderun Kaymakamvekili Aydın ise Tekvando de Türkiye şampiyonu olan Genç Vildan’a hediye verirken başarılarının devamını diledi.
Milli Antrenör Mehmet Korhan, Türkiye’de futboldan sonra en çok sporcu sayısının olduğuna dikkati çekerek, “Bizlerde elimizden geldiği kadarıyla çalışmalarımızı ciddi anlamda gerçekleştiriyoruz. Sizlerin bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarımızı sizlerle paylaşmak istedik” dedi.
İskenderun Kaymkamvekili Abdulaziz Aydın ise yapılan ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getirirken, “Bu başarılar bizleri de mutlu ediyor. Genç sporcumuza ve bunun ailesine çok teşekkür ediyorum. Umarım böyle sporcularımızın sayısı her geçen gün artar” diye konuştu.

Önceki İçerik“Yerel yönetimler, demokrasinin beşiğidir”
Sonraki İçerikÇardak; “Kente yatırım yapacak iş adamlarının ellerinden öperim”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.