Karaağaç Güler’le coştu

güler2
Gözcüler Belediye Başkanı ve CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Güler, seçim çalışmaları kapsamında projelerini anlatmak ve halkın isteklerini dilemek üzere durmadan çalışıyor.
Geçtiğimiz günlerde, habersiz bir şekilde Karaağaç halkını ziyaret eden Başkan Güler, coşku ve neşe ile karşılandı. Gittiği her mahallede alkışlarla karşılanan Başkan Güler, çalışmaları konusunda vatandaşı bilgilendirirken, onların sorunlarını ve isteklerini de dinlemekten geri kalmadı. Arsuz halkının bir bütün olduğunu ve ayrılık tohumu dikmek isteyenlere izin vermeyeceklerini ifade eden Başkan Güler’e, Üçgüllük ve Akçalı belediye başkanları da destek verdi.
Kahve ziyaretlerinde vatandaşı dinleyen CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Güler konuşmasında, “Gençlerimizin en büyük problemi işsizlik. Arsuz halkının kaderi yurtdışında ekmek aramak olmamalı artık. Belediyeyi kazanmamız durumunda işsizliği önlemek ve istihdamı artırmak adına özellikle Turizm alanında yapacağımız yatırımlarla halkımıza destek vereceğiz. Gençlerimiz yurtdışına giderek orada garsonluk vs gibi işlerde hizmet ediyor ve eşinden dostundan ailesinden sevdiklerinden ayrı kalıyor. Bizim iktidarımızla Arsuz bu hasreti bitirecek önemli projelere imza atacaktır” dedi.
Neden habersiz geldiği konusunda sorulan soruya cevap veren Başkan Güler şöyle konuştu;
“Şimdi ben buraya geleceğimi söylemiş olsaydım, hazırlık yapılacak ve toplanılacaktı. Ancak ben habersiz gelerek bana karşı olan ilgiyi daha iyi öğrenmiş oldum. Bana gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum. Karaağaç, Arsuz’un olmazsa olmazıdır. Biz biriz ve büyüğüz. Birlikte hareket ettikten sonra altından kalkamayacağımız iş yoktur. Burada en önemli olan konu partimizin göstereceği adayın arkasında durmaktır. Kim aday olursa olsun birlikte ve beraber desteklemeliyiz. O adayın arkasında sağlam durmalıyız. Ben buradan ilan ediyorum. Partimiz genel merkezimiz beni aday göstermese dahi, gösterilecek adaya sonuna kadar destek vereceğim.”

Önceki İçerikTürkiye finaline uzandılar
Sonraki İçerik“Birlikten kuvvet doğar”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.