CEMİL YILMAZLAR FİNAL İÇİN YOLA ÇIKTI

cemil yilmazlar
Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katıldığı törenle belediye başkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından Ankara’dan Hatay’a döndü. İskenderun otoban turnikeleri çıkışında konvoy oluşturan Belenliler, Başkan Cemil Yılmazlar’ı coşkuyla karşıladılar. Yaklaşık 500 aracın katıldığı konvoy, İskenderun şehir merkezinden geçerek Belen’e ulaştı. Belen Atatürk Parkı’nda karşılanan Başkan Yılmazlar, Belen halkına seslendi.
Başkan Yılmazlar, Belen’e geldiğinde yalnız değildi. MHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları İbrahim Gül ve Mehmet Yurtman ile MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş ve MHP’nin önde gelen isimleri Cemil Yılmazları tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Belen Belediye Başkanı Yılmazlar konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yılmazlar, başkanlık asaletinin yeniden kendisine verilmesi durumunda Belen’de yapımı devam eden projeleri tamamlayacağını söyledi.
30 Milyon TL. bütçeli alt yapı hizmetlerinin devam ettiğinin altını çizen Yılmazlar Belen’in en önemli sorunlarından birisi olan alt yapı sorununuda kendi döneminde çözmeyi başardıklarına dikkat çekti.

KİMSEYLE SORUNUM YOK
Başkan Yılmazlar siyasi areneda kimse ile sorununun olmadığını ve kimsenin şahsı ile ilgili siyasi polemiğe girmeyeceğini söyledi. Yılmazlar kendisinden bir önceki dönemdeki belediye hizmetlerinide eleştirerek o dönemde Belen içine tankerle su taşındığını, Aslantaş projesi ile olan anlaşmanın kaybedildiğini ve belediyenin borç batağında olduğunu söyledi.
Belen’de yaşayan Alevisi, Sünnisi, Kürdü ve Türk’ü ile tüm Belen’in bir bütün olduğunu belirten Yılmazlar, sadece Ülkücüler’in değil, Belen’de yaşayan her kesimden insanın oyuna talip olduğunu söyledi. Başkan Yılmazlar konuşmasında, eğer kazanırsa bu dönemin kendisi için final olacağını söyledi. Kendisine belediye başkan adaylığını layık gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Yılmazlar, 5 yıllık belediye başkanlığının sonunda aktif siyaseti bırakacağını ve partisinin kendisine vereceği görevleri yapmaya devam edeceğini söyledi. Belen halkı tarafından sevgi gösterileri ile alkışlanan Cemil Yılmazlar kendisini yalnız bırakmadıkları için Belen halkına teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.