Toksoy; “MHP’nin Dörtyol’daki iktidarını devam ettireceğiz”

yasar toksoy7
Dörtyol Kuzuculu beldesinde bu yıl 16.’sı düzenlenen şölen, Reyhanlı olayları nedeniyle gecikmeli olarak yapıldı. Şölene ev sahipliği yapan Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol’da yerel iktidarı kazanarak, muktadir olacaklarını söyledi. Dörtyol’un Kuzuculu beldesinde TÜRKAV, Dörtyol, Kuzuculu, Karakese, Karayılan belediye ve teşkilatları tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen, piknik ve müzik şöleni Kuzuculu beldesinde Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleştirildi.
TÜRKAV Genel Başkanı Sinan Yüksel, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, şölen alanında çadırları ve stantları dolaşarak, halkla selamlaştılar.
Vatandaşların çadır kurdukları ve çeşitli sergilerin açıldığı şölende, Ali Kınık da konser verdi. Şölen havasında geçen şölenle ilgili açıklamalarda bulunun Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, şölene ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Başkan Toksoy bir soru üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Dörtyol bölgesine gösterdiği özel ilgiyi değerlendirdi.
Toksoy, “Geçtiğimiz günlerde sayın genel başkanımız ve genel başkan yardımçcılarıyla ilgili bir ziyaretti bulunduk. Bu görüşmelerimiz sık sık var ve devam ediyor. Genel başkanımız Türkiye genelindeki 1500 civarındaki seçim noktalarını önemsiyor ama Dörtyol ile ilgili özel bir ilgisi var. Bizde büyük şehir yapılanmasında Dörtyol’da hizmete devam etmek istiyoruz Dörtyol belediye başkanlığına aday adayıyız. Hizmete talibiz ve esen bir rüzgar var. Teşkilatlarımız uygun gördüğünde esen rüzgar kasırgaya dönüşecektir. Bu manada Dörtyol’da MHP’nin yerel iktidarını dostlarımızla halkımızla hep birlikte el ele verip yerelde iktidar olup muktedir olacağız. Genel başkanımız bu noktada hassasiyetlerini her zaman ortaya koyuyor. Biz de üzerimize düşeni yapacağız ve MHP’nin Dörtyol’daki iktidarını devam ettireceğiz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.