Vali Lekesiz’den İTSO’ya ziyaret; “Yapacak çok işimiz var”

vali itso3
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, bir süre önce olağan kongresini yapan ve seçimi kazanarak göreve gelen Başkan Levent Hakkı Yılmaz’a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Vali Lekesiz, İskenderun Ticaret Sanayi Odası’nda gerçekleşen ziyarette, yapılan olağan genel kongre sonucunda seçilen İTSO Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin birikim ve tecrübeleri ile İskenderun ilçesinin geleceğini şekillendirecek yeni projeler ortaya koyacaklarına olan inancını dile getirdi.
Vali Lekesiz, “İlimizin sahip olduğu potansiyeli ve geleceğine yönelik kimi başlayan kimi ihale aşamasında olan projelerini gördükçe yapacak çok işimiz var diyoruz. Hassa Tünelleri’nin 2014 yılının ortalarında yapılacak ihalesi, % 50’lerı geçen fiziki gerçekleşme oranı ile Reyhanlı Barajı ve enerji yatırımları sadece ilimizi değil Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Kilisgibi illerimizi de heyecanlandırıyor” dedi.
Ziyarette konuşan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İskenderun için projelerimiz var. Bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda Sayın Valimizden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bize olan desteklerini sürdürmelerini temenni ediyoruz” dedi.
Başkan Yılmaz, Vali Lekesiz’e ilimizde yaptığı çalışmalar ve kendilerine aşıladığı heyecan için çok minnettar olduklarını dile getirerek; “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sayın Valimize, Hatay için gösterdiği çaba ve desteklerinden dolayı şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Vali Lekesiz’e odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.