Hilton Oteli İskenderun’da ‘Start’ veriyor!

hilton ziyaret1
Hilton Oteli’nin üst düzey yöneticileri ve İskenderunlu işadamı Edip Zelluh, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.
Hilton Otel yöneticilerinden Pağda Demircan, Borik Vokrinek, Narta Lopez ve İşadamı Edip Zelluh, İskenderun’da yapılacak olan Hilton Oteli’nin bölgeye getireceği katkıları anlatırken, İTSO yönetiminden de destek beklediklerini vurguladılar.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun’un sanayi ve liman şehri olduğunu, her geçen gün potansiyelinin arttığını, İskenderun’da Hassa Tüneli projesinin hayata geçirilmesi ile birlikte bölgenin parlayan bir yıldızı olacağına dikkat çekerek, “İskenderun ekonomik yönden hızla gelişmesine rağmen bölgemizde ne yazık ki 5 yıldızlı otellerimiz yok. Bölgeye gelen misafirler konaklamak için, Adana veya çevre illeri tercih ediyor. Bu bakımdan Hilton Oteli’nin bölgede hizmet vermeye başlaması, turizmin de gelişmesinde önemli rol oynayacağı inancındayım. İTSO olarak her zaman yatırımcılarımızın ve bölgeye iş ve istihdam sağlayan turizmcilerimizin yanındayız” ifadelerine yer verdi.
Hilton Oteli yöneticilerinin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkanvekili Çağrı Belibağlı, Muhasip Üye Özcan Aslan ve İTSO yönetim kurulu üyesi Necat Özkaya da hazır bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.