Çardak; “İskenderun’u hep birlikte yöneteceğiz”

mehmet çardak (3)
CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak, Kırıkhanlılar Derneği’ne konuk oldu. Çardak’ın gerçekleştirdiği ziyarete CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl de katıldı.
Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak ve CHP Milletvekili Hasan Akgöl’ü Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci ve derneğin yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci, bu ziyaretin kendilerini onurlandırdığını ifade etti. CHP Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak’ın dürüst, samimi ve içten biri olduğunu kaydeden Mesci, “Ayrıca bir dönemde Kırıkhan’da yaşamını sürdürmesi bizleri sevindirdi. İnşallah aday olur ve devamında da belediye başkanlığı görevine gelir. Dileğimiz ve temennimiz bu yöndedir. Kendisini çıkmış olduğu bu yolda destekliyor ve üstün başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu. Mesci ayrıca İskenderun’da yaşayan Kırıkhanlılar olarak 22 bin seçmene sahip olduklarını da önemli vurguladı. CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çardak ise, Dernek Başkanı Osman Mesci ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları sıcak ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Şimdiye kadar İskenderun’da belediye başkanlığı yapmış kişilere hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Çardak, İskenderun’un elindeki ekonomik potansiyeli göz önünde bulundurdu. İskenderun’un limana sahip olduğunu kaydeden Çardak, fakat yeterince esnafın bundan yararlanamadığını savundu. Esnafın limandan daha iyi faydalanması için tüm imkânların seferber edilmesi gerektiğinin altını çizen Çardak, “İskenderun’un alt yapısı bitti. Şimdi sıra İskenderun’un üst yapısında.. Maalesef akşam saat 8 denilince hayat bitiyor. İnsanlarımızın gezip eğlenebileceği, zaman geçirebilecekleri bir ortam mevcut değil! Bunun yanında İskenderun’da üniversiteyi elinde bulunduruyor. Öğrenci sayısını daha da çoğaltıp esnafımızın bundan yararlanmasını sağlayabiliriz. İnşallah belediye başkanlığı görevi biz nasip olduğunda İskenderun’u daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.