Uğur; “Büyük Birlik olalım”

bbp
Büyük Birlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Hulusi Uğur, yaptığı açıklamada “Milli ve Manevi değerlerine bağlı, büyük TÜRKİYE sevdalılarının ve Nizam-ı Alem ilahi kelimetullah davasını kendine misyon edinmiş her insan Büyük Birlik Partilidir” dedi. Açıklama şöyle;
“Davamız yüzlerce yıldır işgale uğramış Türk ve İslam coğrafyasını siyasi, kültürel ve ekonomik bağımsızlığına kavuşturmaktır. Emperyalist güç odaklarının kendi menfaat ve çıkarları doğrultusunda kurdukları sözde İslam devletlerini ve bu devletçiklerin başına getirdikleri uşaklarını devirerek büyük bir İslam birliği kurmaktır. Bu birliğin önündeki en büyük engel bu devletlerin başındaki yönetici elitler sınıfıdır.
Yaşadığımız coğrafyanın halkları yani Müslüman’ı, Hıristiyan’ı, Yahudi’si, Sünni’si – Şii’si geçmişteki huzur ve güven dolu Osmanlı idaresindeki günlerini özlemle anmaktadır. Hiçbir bireyin dinine, diline ve mezhebine bakmadan bu coğrafyada farklılıklar üzerine değil de ortak değerler üzerine yeni devletler kurulmalıdır. İslam Coğrafya’sının ayağa kalkabilmesi için büyük bir Türkiye inşasına ihtiyaç vardır Birleşmiş Milletlerde Müslüman halkların hakkını koruyacak “VETO” hakkına sahip büyük bir Müslüman devlete ihtiyaç vardır. Modern ve çağdaş bir İslam dünyası için ve yine İslami terörün bitirilebilmesi için güçlü ve büyük bir Türkiye’ye ihtiyaç duyulmaktadır.
Mevcut hükümet İslam coğrafyasındaki birlik ve beraberlik fırsatını kaçırmıştır, yani bu hükümet taraf olmuştur. Kendi ülkemizde bile milli birlik ve beraberlik tehlikeye girmiştir.
Ey bu topraklarda yaşayan bütün farklılıklar, geleceğimiz için büyük, güçlü bir Türkiye için bir olalım. Oda yetmez Büyük Birlik olalım. Sevinç göz yaşları dökeceğimiz, birbirimizi kucaklayacağımız, tüm dinsel ve ırksal farklılıkların kalkacağı güzel bir dünya için Büyük bir Birlik inşa edelim.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.