“CHP’nin Adayı Örgütün İçinden Olmalı!”

osman harbiye
CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, Yayladağı İlçe Başkanı Nevzat Gonca ve Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş’le Harbiye’de yemekte buluştu.
Yayladağı ve Hassa bazı ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemekte CHP’nin Hatay’daki seçim çalışmaları ve büyükşehir belediye başkan adaylığı süreci konuşuldu.
CHP Hatay’ın tüm örgütlerinde dillendirilen gerçek, bu kez de mini zirvede gündeme gelirken, Hatay Büyükşehir Adayı dahil tüm ilçe belediye başkan adaylarının örgütün içinden olması gerektiğine vurgu yapıldı.
CHP Yayladağı İlçe Başkanı Nevzat Gonca’nın, örgütleri iyi tanıyan, tabanı anlayabilecek, Hatay’ın her noktasına hizmet götürürken sosyal belediyeciliği en güzel şekilde hayata geçirecek kişinin CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması gerektiğini ifade ettiği konuşmasına, Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş’ten de tam destek geldi.
Örgütlerin ve tabanın düşüncelerinin genel merkez tarafından dikkate alınması gerçeğine de vurgu yapan Hassa ve Yayladağı ilçe başkanları Talat Ergüneş ve Nevzat Gonca, CHP’nin Hatay’ı alması için olmazsa olmazlardan en önemli olanları zaten aylardır dillendirdiklerini ve ilgili makamlara da ilettiklerini söylediler.

Önceki İçerik“Suriye olayları diyalogla çözülmeli”
Sonraki İçerikKılıçdaroğlu CHP Kırıkhan İlçe Binasını Açacak
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.