Osman Tufan; ‘Birlikten Rahmet Ayrılıktan Azap Doğar!’

osman erzin2
Hatay’ı karış karış gezerek gönülleri fetheden CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, küstürülmüş CHP’lilerin yeniden partiye dönüşünü sağlamak ve CHP’nin Hatay’da eski gücüne erişmesi için çalışmalarını sürdürürken, Hassa’dan sonra Erzin’de de coşkuyla karşılandı.
Yaptığı her konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tufan, “Birlikten rahmet, ayrılıktan azap doğar” sözüyle de Erzinli CHP’lilerden büyük alkış topladı.
Erzin İlçe Başkanı Ali Saral, “Osman Tufan’ın ayağı uğurlu geldi. Erzin’e yağmur yağdı. Yağmur rahmettir, berekettir. Türkiye’deki içinde bulunduğumuz tabloya baktığımızda CHP’den aday adayı olmak yürek ister ve cesaret ister. Bu bağlamda Osman Tufan’ı yürekliliği ve cesaretinden dolayı kutluyorum. Bakıyorum ki, salonda her kesimden insanımız, dostumuz mevcut. Bundan da anlaşılıyor ki, Osman Tufan, bugüne kadar topluma hizmet etmiş, güzel çalışmalar yapmış ve gönlünüzü fethetmiş” dedi.
Girilmedik ve çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmamak konusunda kararlılığını CHP Erzin İlçe Örgütü’ndeki toplantıda ortaya koyan Osman Tufan, çeşitli nedenlerle farklı siyasi partilere gitmiş CHP’lilere seslendi ve “Yeniden bir olalım, diri olalım. Hakça yönetelim, hakça paylaşalım. Önce Hatay’ın ilçelerinde ve sonra da Türkiye’de Kılıçdaroğlu’nun Başbakanlığında CHP iktidarını kuralım” diyerek seslendi.
CHP’nin Büyükşehir Belediye başkan adayı kim olursa olsun arkasında dimdik duracaklarını Erzin’de bir kez daha yineleyen Osman Tufan, “Hangi arkadaşımız aday olursa olsun arkasında dimdik duracağız. Çünkü hepimiz kardeşiz. CHP’li olmak demek, seviyeli siyaset yapmak, hakça paylaşan ve hakça bölüşen demek. Sakın ola ki, hiçbir kardeşim kirli ve bel aşağı siyasete alet olmasın. Bel altı siyaset yapmak, olmayan şeyleri olmuş gibi söylemek, sadece partimize zarar verir. Eğer CHP’liysek neden birbirimizi karalayalım. Amacımız CHP’yi iktidara taşımak. CHP bayrağını Erzin’e, Hatay’a ve Türkiye’ye dikeceğiz. Örgütler, yönetim kurulları ve üyeleriyle birlikkte olacağız. Biz insan odaklı çalışıyor ve insana değer veriyoruz. İnsana ve doğaya saygı bizim iki önemli düsturumuzdur” dedi.
Hatay’ı, dağın ötesi,, berisi ve ovası diye ötekileştirmek gayretlerini sert bir üslupla eleştiren Osman Tufan, Hatay’da tek bir yumruk olarak iktidara yürümenin önemine vurgu yaptı.

Önceki İçerikKaymakam Aydın okullarda incelemede bulundu
Sonraki İçerikDemiröz; “Hep birlikte Payasımız’ı daha güzel yerlere getireceğiz”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.