Dönmez; “Birlik ve beraberlik içinde olalım”

denizciler dönmez3
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Denizciler Beldesi’nde halkın yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı. Gece gündüz demeden mahalle mahalle, ev ev dolaşarak AK Parti’nin hizmetlerini ve AK Belediyeciliği anlatan Dönmez, Denizciler Beldesi’nde bir akşamda iki toplantı yaparak belde halkının gönlünü kazandı.
Uzun zamandan beri seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i Denizciler halkı büyük bir sıcak ve samimi bir ilgiyle karşıladı.
Genç, yaşlı, bayan her kesimden insan Dönmez’i dinlemek için toplantıya akın ettiler.
İlk olarak bir evde düzenlenen toplantıda çoğunu gençlerin oluşturduğu toplantıda konuşan AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Denizciler’in bölgemizin en önemli yerleşim yerlerinden biri olduğunu kaydetti. İskenderun’a bağlanan Denizciler’in yaklaşan yerel seçimlerde AK Belediyecilik ile çok daha güzel ve faydalı hizmetler alacağının altını önemle çizen Dönmez, “Bölgemizin iktidar hizmetlerinden faydalanması için birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. İskenderun’u Denizciler ile bütünleştirip, iktidarın gücünü de arkamıza aldığımız zaman hizmetlerin doyacağız. Yeter ki bu seçimde geleceğimizi düşünerek oy kullanalım ve İskenderun Belediyesi’ni AK Partili belediyecilik ile tanıştıralım” dedi.
Dönmez’e anlamlı konuşmalarından ötürü teşekkür eden Denizciler halkı kendisine ve AK Parti’ye sonuna kadar destek vereceklerini ifade ederlerken, sürekli bir araya gelmek istediklerini ifade ettiler. AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, daha sonra başka bir mahalleye giderek burada yine Denizciler halkı ile buluştu. Dönmez burada da ilgiyle karşılandı. Denizciler halkı, çalışmalarını takdir ile izledikleri Mehmet Dönmez’e başarı dileklerini ileterek, her zaman yanında olacaklarının sözünü de verdiler. Hizmetin adresinin AK Parti olduğunu dile getiren Dönmez ise belde halkına göstermiş oldukları yakın ilgi ve hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.