Aksoy Yatırım ekonomiye ve istihdama katkı sağlıyor

aksoy yatırım (1)
İskenderun’un geleceği için önemli çalışmaların altına imza atan Aksoy Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Modern Evler girişindeki arazisini konteynır kente çevirerek kentimizin gelişimine ve istihdamına büyük katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarına hız veren Aksoy Yatırım, Lojistik köyün İskenderun’a konuşlanmasının planlandığı zaman diliminde bu eksikliği büyük ölçüde gideriyor. Aksoy Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Akport adını verdiği bu arazide 35 adet tır filosuyla gece gündüz demeden özverili ve fedakarca çalışarak bu yönde büyük takdir topladı. AK Port’a bağlı tırlar İskenderun Limanı’ndan aldığı konteynırları düzenli, planlı ve programlı bir şekilde sahaya getirirken, ithalatçının istediği yöne sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşıyor.
İskenderun’a yatırımcının her fırsatta ihtiyacı olduğu bu zaman zarfında Aksoy Yatırım, elinden gelen tüm imkan ve gayretleri göstererek, kentimizin geleceği için tüm imkanlarını seferber ediyor. Aksoy Yatırım ülke ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlarken, kentte 150 kişilik istihdamıyla da adından başarıyla söz ettiriyor. Trafiğin tehlikeye düşürüldüğü yönündeki söylemlerin tam aksine tırlar, düzenli ve güvenli bir şekilde hiçbir tehlikeye maruz kalmadan konteynırları istenilen bölgeye titizlikle taşıyorlar. AK Port çalışanları ve tır şoförleri sorumluluk anlayışlarının bilincinde özveri ve fedakarca görevlerini yerine getirip, kentin gelişimine ve güçlü bir İskenderun’un oluşmasına katkı sağlıyorlar.
Yarattığı katma değer ve istihdamla İskenderun’un başarılı firmaları arasında yer alan Aksoy Yatırım, AK Port ile kentin lojistik anlamda büyük bir açığını tamamladı ve limanın özelleşmesiyle birlikte bu anlamdaki de sıkıntıyı da büyük ölçüde çözdü. Bu yaklaşım lojistik anlamdaki İskenderun’un açığını da kapattı.
Geleceğe yatırımın şart olduğu günümüzde, İskenderun’un ilerlemesi ve kalkınması çaba sarf eden Belediye Başkanı Yusuf Civelek de yatırımcılara her konuda yardımcı olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Önceki İçerikİsdemir işçileri Türk Metal Sendikası’na geçiyor
Sonraki İçerikGÜÇBİRLİĞİ ŞART!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.