“UMUT GÜVERCİNLERİNE” GÖRKEMLİ UĞURLAMA!

toplum polis820
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Destek ve Koruma Programı(ÇOGEP) kapsamında hazırlanan ve uygulamaya konulan “UMUT GÜVERCİNLERİ” isimli proje ile lise 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik 5 ili kapsayan Çanakkale Gezisinin ikinci turuna katılan 35 öğrenci, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli ve aileler tarafından duygu dolu bir törenle uğurlandılar.
“UMUT GÜVERCİNLERİ” isimli proje kapsamında geziye katılacak 35 öğrenci gezi öncesi tanışma ve bilgilendirme amacıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü üst katında bulunan lokalde aileleri ile birlikte toplandılar.
Çocuklarını uğurlamaya gelen aileler ve öğrencilerle tek tek ilgilenen İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, öğrenciler ve aileleri ile sohbet ederek bilgilendirme konuşması yaptı. Başar konuşmasında; ülkemizin bu gününe gelirken atalarımızın canları pahasına yaptığı fedakarlıkları örnek göstererek, nasıl biz olduğumuzu ve öğrencilerimizin başarılı olmalarının neden gerekli olduğu vurgusunu yaptı. Öğrencilerimiz yapılan uğurlama sonrasında 11-16/09/2013 tarihleri arasında Ankara, Bursa, İstanbul, Çanakkale ve Konya illerini kapsayan program ile tarih, kültür ve kahramanlıklarla dolu unutulmaz bir gezi için tarihe kanat çırptılar.
Geziye katılan gençlerimizin yüzlerindeki heyecan ve mutlulukları, onları yolcu eden ailelere de yansırken, başta İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’a ve bu projede emeği geçen tüm Polis Teşkilatına teşekkür eden veliler; belki de çocuklarının hayatları boyunca böyle bir şansı bir daha yakalayamayacaklarını ifade ederek, 5 gece ve 6 gün sürecek gezi için çocuklarını sevinç gözyaşları ile uğurladılar.

Önceki İçerikMuhalifler: “İki pilot öldü, biri rehin”
Sonraki İçerikDükkana girdi, başına sıktı. Esnaf şokta!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.