Savaş’tan ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

savas yaran
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, AK Parti İskenderun ve Dörtyol İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek görevlerine yeni atanan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Dr. Cüneyt Yavuz’a hayırlı olsun temenniinde bulundu.
Ziyarete Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Antakya Belediyesi Halk Otobüsü Kooperatifi Başkanı Halil Kadife ve vatandaşlar katılım gösterdi. İskenderun İlçe Başkanlığına atanan İbrahim Yaren ve Dörtyol İlçe Başkanlığına atanan Dr. Cüneyt Yavuz, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyete yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ilçe başkanlığı görevine yeni atanan ilçe başkanlarına yeni görevlerinde başarılar diledi. AK Parti İlçe Başkanlığı görevinin meşakkatli bir çalışma olduğunu dile getiren Başkan Savaş, “Yerel seçimler öncesinde üstlenmiş olduğunuz ilçe başkanlığı görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.