Kaymakam Aydın ilk ders zilini çaldı

okul tören3
2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı açılış ve İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında, ilk olarak Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in katıldığı törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu tarafından, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, törene katılan öğretmen ve öğrencilere 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başarı temennisinde bulundu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Çocuklar hoş geldiniz. Sizler bizim yarınlarımızsınız. Geleceğin doktorları, mühendisleri, avukatları, belediye başkanları olacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum. Öğretmenlerinize teşekkür ederim.Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun” dedi. İnönü İlkokulu’nda devam eden kutlama programına Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, İnönü İlkokulu Müdürü Naci Süslü, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

HATAY’DA İLK 10 İSKENDERUN’DAN
Öğrencilerin öğrenci andı ve şiirler okuduğu programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, geçtiğimiz eğitim-öğretim yılınn başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, “YGS’de olsun ve SBS’de olsun il bazında ve Türkiye genelinde yarışmalarda, aktivitelerde İskenderun başarılı öğrenciler tarafından en iyi şekilde temsil edilerek, ilçemizin onuru ve gururu olmuşlardır. YGS’de Hatay’da ilk ona giren öğrencilerin 9’unun ilçemizden olması, LYS lisans yerleştirme sınavı sonucunda Türkiye 9’ncusunun ilçemizden olması, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğiyle yapılan yarışmalarda coğrafya dalında Türkiye birinciliği, matematikte Türkiye üçüncülüğü gibi birçok başarıya imza atılmıştır” dedi.

OKULA HOŞGELDİNİZ
4. Sınıf öğrencilerinin, birinci sınıf öğrencilerine “Okula hoş geldiniz” çiçeği verdiği programda, öğrenciler tarafından halkoyunları gösterisi sergilendi.
Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın, ilk ders zilini öğrencilerle birlikte çalarak, yeni eğitim-öğretim yılını başlattı.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın ile birlikte, birinci sınıf öğrencilerine, İskenderun Belediyesi’nin hazırladığı geleneksel kırtasiye hediye paketlerini verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.