“Çok çalışın, kendinizi mümkün olan en üst düzeyde yetiştirin”

milli egitim
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, “Anaokulu ve ilkokul 1.sınıfa ilk adımını atacak öğrenciler oryantasyon(uyum) eğitimi sebebiyle okula bir hafta daha erken yani 9 eylül pazartesi günü başlamıştı. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci sadece bireyleri değil,toplumun geleceği içinde büyük önem taşımaktadır. Eğitimi olmazsa olmazların içine almak çağdaş bir toplum olmanın en temel unsurlarından biridir. Bundan dolayı eğitimin yaşantımızda ne kadar önemli olduğunu unutmamanız gerekmektedir” dedi.
Keleşoğlu açıklamasında, “Ülkemizin geleceği,geleceğimizin teminatı sevgili öğrenciler; amacımız, geleceğimiz olan sizlerle vatanımızın bekasını, hürriyetini güvence altına alarak, sizleri dik ve sağlam durabilen, sadece bilgiyi aktarmak değil,bilgiye ulaşmanın yollarını araştırabilen, bilgiyi paylaşabilen ve teknolojiyi üretebilen ve toplumun yararına kullanabilen öz güvenli bir nesil yetiştirmenin amacı içerisindeyiz. Bu gayelerimizi gerçekleştirmek için öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, tüm personelimizle gecemizi gündüzümüze katarak sizler için en uygun eğitim ortamını sağlama gayreti içerisindeyiz. Size düşen vazife ise; çok çalışmak, kendinizi mümkün olan en üst düzeyde yetiştirmenizdir.
Değerli Öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz; Milli Eğitimin amacı ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda büyük bir fedakarlıkla çocuklarımızı/gençlerimizi ülkemizin geleceğini inşa edecek bireyler olarak yetiştirmenin gayreti içinde oldunuz, bundan sonra da aynı gayret içinde olacağınıza yürekten inanıyor , tüm emekleriniz için teşekkür ediyorum.
Kıymetli Velilerimiz; Sizlerle birlikte çocuklarımızın/gençlerimizin başarılı yetişkinler olmaları için çaba harcıyor ve emek sarf ediyoruz. Sizlerin desteği ile onların ahlaki , sosyal,akademik başarılarını tesis etmeye çaba gösteriyoruz.Bu çabayı gösterirken çocuklarımızı/gençlerimizi daha iyi bireyler yetiştirmek için siz değerli velilerimizin desteğine ihtiyacımız var.Bunun için öğretmenlerimizle sürekli diyalog içinde olmanız gerekmektedir.Unutmamak gerekir ki; eğitimdeki başarı öğrenci öğretmen ve veli üçgeninde dengelerin sağlanmasıyla olur. 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere kıymetli yönetici ve öğretmenlerimize ,değerli velilerimize ve tüm ilçemize hayırlı olmasını diler , sevgi ve saygılarımı sunarım.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.