Başarısını Başkan Yılmazlar ile paylaştı

belen belediye başkanı
Belen Belediye tekvando spor kulübü Türkiye şampiyonluğunu bölgemize kazandırdı.
Belen Belediyesinin bünyesine kattığı tekvandocu Vildan Emre, geçtiğimiz hafta Karaman’da gerçekleştirilen Türkiye şampiyonasına katılarak Belen’i temsil etti. Yapılan tüm müsabakalarda rakiplerini geçerek üst turlara yükselen Emre, 1900 sporcu arasında Türkiye şampiyonu olmayı başardı.
Kısıtlı imkânlarına rağmen sporcunun her zaman yanında olan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar’ı makamında ziyaret eden Antrenör Mehmet Korhan ve Şampiyon Vildan Emre, altın madalyayı Başkan cemil Yılmazlar’a gösterdiler.
Yapılan başarıdan dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Belen belediye başkanı Cemil Yılmazlar, “Belen olarak ismimizi her zaman Türkiye’ye duyurmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Minik sporcumuzu da göstermiş olduğu başarısından dolayı tebrik ediyorum. Kendisini ve hocalarını kutluyorum. İnşallah bundan sonra Belen’de daha ciddi sporcuların yetişmesi için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız” dedi.
Milli Antrenör Mehmet Korhan ise, Başkan Yılmazlar’ın her zaman spora ve sporcuya destek verdiğini ifade ederek, “Bizlerde bu ülkenin çocuklarını spora kazandırarak onların geleceklerini teminat altına almaya çalışıyoruz. Yapılan yarışmalarda Türkiye şampiyonu olan kızımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Belen Belediye Başkan Cemil Yılmazlar altın madalyayı alan Vildan Emre’yi nakdi yardım ile ödüllendirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.