Dönmez; “Kim aday olursa AK Parti’nin kazanması için çalışacağız”

dönmez
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, kentteki mahallelerimizin ardından önceki gün Bekbele Yaylası’na giderek köylü vatandaşlarımızın konuğu oldu.
Köy halkı, sıcak ilgisi ve yaklaşımıyla kendisini kabul ettiren Dönmez’e yakın ilgi gösterdiler.
Toplantıda başlıca Bekbele Yaylası’nın sorunları konuşuldu, AK Parti iktidarının ülkemiz geneline yaptığı hizmetler ile birlikte AK Parti’nin neden İskenderun Belediyesi’ni kazanması gerektiği anlatılırken, vatandaşlarımızın talepleri dinlendi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti’nin 11 yıldır iktidar olduğunu ve o günden bu güne kadar yapılan birçok hizmetle ülkemizin kalkındığını ifade eden AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “Türkiye’de bu güne kadar AK Partili belediyeler daha yaşanılır, daha modern bir hal aldı. Fakat maalesef ekonomisi, konumu ve potansiyeli bakımından güzel İskenderunumuz hep geriye gitti. Bunda kim kaybetti? Hep biz kaybettik. Ama şimdi önümüzde son bir şansımız var. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde hep beraber bir bütün olarak AK Parti’yi bu kez İskenderun Belediyesi ile tanıştıralım. Bunda kazanan sadece İskenderunlular olarak biz olacağız. Benim aday ve belediye başkanı olmam hiç önemli değil! Zaten kim aday olursa biz AK Parti’nin kazanması için bugün nasıl çalışıyorsak, aynı kararlılık ve hassasiyetle yine çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti’nin İskenderun Belediyesi ile tanıştığında hizmet kervanından kentimizin de yararlanacağına inandıklarını kaydeden Bekbele Yaylası sakinleri ziyaretinden ötürü Dönmez’e teşekkür ederek, hep birlikte AK Parti için hareket edeceklerini önemle vurguladılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.