Gürsel Mahallesi Dönmez için kurban kesti

mehmet dönmez gürsel mahallesi (3)
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Gürsel Mahallesi sakinleri ile buluştu. Saim Karakurt’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Dönmez için Gürsel Mahallesi’ndeki vatandaşlar kurban kesti.
Ev hanımlarının da ilgi gösterdiği toplantıya genç-yaşlı her kesimden insanın yoğun ilgisi vardı. Öncelikle Gürsel Mahallesi’nin sorunlarının ele alındığı mahalle toplantısında konuşan AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, İskenderun’un en önemli mahallelerinden biri olan Gürsel’e yerel yönetimlerin ilgisiz kaldığını ifade ederek, yıllardır sorunları çözülemeyen mahallenin Allah’ın izniyle AK Partili belediyecilikle çağ atlayacağını kaydetti.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin İskenderun, bölgemiz ve Türkiye için son derece önemli olduğunun altını çizen Dönmez, “Yıllardır hep yerimizde saydık. Bir adım ileriye gidemedik. Çünkü biz İskenderunlular olarak hiçbir zaman iktidarın elinden tutamadık. Bu nedenle de hep kaybeden biz olduk. Şimdi önümüzde son şansımız var. İskenderun’un inşallah birlik, beraberlik ve bütünlük içinde AK Partili belediyecilik ile tanıştığımızda kentimizi daha güzel, daha modern, hizmetleri kat kat artan, marka bir şehir haline getireceğiz” diye konuştu.
Gürsel Mahallesi sakinlerinden başta ev sahibi Saim Karakurt olmak üzere, tüm vatandaşlar ziyaretten ötürü Dönmez’e teşekkür ederek, AK Parti’yi İskenderun Belediyesi ile tanıştırmak için ellerinden gelen imkan ve gayreti göstereceklerini vurguladılar.

Önceki İçerikDr Ali Çay’dan Mucize Operasyon!
Sonraki İçerikBoks Federasyonu Erdener’e büyük görev yükledi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.