Gül; “Ben partime ve davama hizmet etmek için yola çıktım”

ibrahim gül(6)
Milliyetçi Hareket Partisi, Genişletilmiş İl divan toplantısını İskenderun’da gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda İskenderun Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan İbrahim Gül’e partililer, sevgi gösterisinde bulundu.
Parti İl divan toplantısında İskenderun Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan İbrahim Gül, “Artık Türkiye’de siyasi parti değişiyor. Vatandaşlarımızın gerçekleri gördüğünü düşünüyoruz. İskenderun İlçe Teşkilatı olarak görev yaptığım süre içerisinde başta Karayılan Belediye Başkanım Mehmet Yurtman, İlçe yönetimim, Kadın kollarımız, ülkü ocaklarımız çok ciddi ve organizeli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Bu güne kadar emek veren partiye hizmet eden bu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.
Bundan sonra İskenderun İlçe Teşkilat Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Partimizin her il ve ilçede birden fazla aday adaylarının bulunduğunu görüyoruz. Bu da partimize olan ilginin artmasından kaynaklanıyor. Ben de İskenderun Belediye Başkan aday Adaylığımı burada Tüm partililerimizin önünde açıklıyorum. İskenderun Belediyesini Milliyetçi Hareket partisine geçirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bu güne kadar istemeyerek kırdığım kimse olduysa onlardan özür diliyorum.
İnanın isteyerek kimseyi kırmadım ve kırmam. Siyasetin gereği olarak ben görevimi yapmaya çalıştım. Buradan şunu çok net söylüyorum. Ben partime ve davama hizmet etmek için yola çıktım ve Belediye Başkan Aday Adayı oldum.
Genel merkezimiz beni uygun görmez ve bir başka arkadaşımızı Başkan adayı yaparsa, namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Kendim aday gibi çalışacağım ve bu partinin bayrağını İskenderun Belediyesine dikeceğiz” açıklamasını yaptı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.